slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Rodezijski ridžbek (Gonič lavova) štenci FEBRUAR 2024.

Kontakt

Subotica
21.284
49
pre 7 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mićo
Član od 13.10.2013.
Svi oglasi

Rodezijski ridžbek štenci - "Gonič lavova štenci" FEBRUAR 2023.  

Rođeni 09.12.2023. godine, preuzimanje u FEBRUARU 2024.  

 

Otac Falko iz Beograda, majka naša Britta iz Subotice. Oba roditelja (mužjak i ženka) su zdrava, nadprosečno krupni i razvijeni, vrhunskog kvaliteta i izraženih rasnih karakteristika sa već proverenom kombinacijom i zdravim potomstvom, štencima. Odlučili smo se da ponovimo parenje naše Britte zato što su štenci iz njene linije iz predhodna dva legla (2021. i 2022. godine) zdravi, krupni, napredni, sa dobrim karakterom i zadovoljnim vlasnicima štenaca, a čije slike kako napreduju, rastu možete da gledate uredno na našem IG profilu. Uzimajte samo provereno.  

Naša ženka, majka Britta i otac štenaca Falko imaju uredan snimak kukova i laktova sa najboljim rezultatima (A i 0). Rezultati deponovani pri Kinološkom savezu Srbije, što je veoma važnu kako bi se eliminisala nasledna genetska displazija kod naslednika-štenaca.   

Ukoliko želite štene Rodezijskog ridžbeka sa proverenim kvalitetom, odličnim genetskim karakteristikama, uzmite samo provereno, jer Vam je to ljubimac sa kojim ćete živeti narednih 12-14 godina, a možda i duže. Preuzimaće se samo kod ljudi koji će biti odgovrni vlasnici ove plemenite rase.  

Da ne razmišljate o genetskim bolestima, uparenim braćama i sestrama, a što je na žalost čest slučaj u Srbiji čak i kod pasa sa papirima!  

Pazljivi odabir jedinki za uparivanje, humani odgoj.  

Nadprosečno krupni i visoki roditelji, razvijeni, sa vrhunskim rasnim crtama i karakteristikama (zubalo, glava, vrat, stavovi nogu, front, ledjna linija, rep i nošenje) sto je odlična genetska predispozicija.    


Štenci će se preuzimati čipovani na ime novog vlasnika, očisceni od parazita, vakcinisani i revakcinisani.  

Mnogo slika i roditelja i štenaca iz naše porodice Ridžbeka možete videti na IG profilu :  ridgeback_zulu

Telefon i WhatsApp : +381677720888
Sajt : www. goniclavova. com

ID Oglasa: #89887955
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.