slika
1 od 1

Neopirox vet za kuce AV AV 50g

150 din

Čurug
Novo
406
7
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
Prah za suzbijanje insekata na površinama - u zatvorenim i otvorenim prostorima, gde psi borave.
PRIMENA:
Nanosi se zaprašivanjem iz originalne ambalaže u količini od 4 g po 1 m2 u tankom sloju, da ostane vidljiv trag, na površini gde psi borave. Tretirane površine posle dva sata treba počistiti, a zatim vodom treba oprati tretirana mesta, ako pas boravi u boksu ili kućici, ili usisivačem usisati zaprašene površine, ako je pas u stanu. Tretman ponoviti nakon 2-3 nedelje.

CILJANI ORGANIZMI: Krpelji (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus), buve (Pulex irritans)
AKTIVNA SUPSTANCA: 1% permetrin (cis: trans=25:75)

PRE UPOTREBE PAŽLJIVO PROČITATI UPUSTVO!
ID Oglasa: #66724350
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.