slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Teleskopska ugaona polica za kupatilo

1.900 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Novi Bg.
1.380
25
pre 7 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dale77
Član od 22.04.2013.
Svi oglasi
4-slojna ugaona polica za kupatilo Podesiva teleskopska šipka od nerđajućeg čelika

Višeslojna ugaona tuš kadica pomoći će vam da u najvećoj meri iskoristite mali prostor. 4 nivoa zadovoljavaju vaše različite potrebe organizovanja i klasifikacije. Izdržljivi stojeći stub od nerđajućeg čelika i zadebljala korpa za organizatore mogu da podnesu više i težih predmeta. Viši, ali teleskopski štap za prostorije različitih visina. Savršen stalak za skladištenje kako bi vaša soba bila uredna.

Bez napora, bez bušenja zidova I korišćenja drugog alata, samo ga sastavite i postavite da stoji u horizontalnom uglu, savršeni oblik tacni može dobro pristajati pod uglom

Četvoroslojni poslužavnici za organizovanje sa 3 kukice omogućavaju korisnicima da drže i skladište više potrepština za pranje, mogu da ostanu na mestu pomoću silikonskog prstena za učvršćivanje, klasifikuju dnevne predmete kako bi olakšali brzo pronalaženje potrebnih zaliha. .

Dvostrani šuplji dizajn tacni može pomoći ubrzanju ispuštanja vode zbog gravitacije, sprečiti zaostajanje vode da izazove razmnožavanje buđi, sanitarnije i zdravije.

Može se postaviti u bilo koji ugao, visoko podešavanje, štedi prostor.
Rotacija, pravac i visoko podešavanje šipke za peškire od 360 stepeni.
Možete koristiti u kuhinji, toaletu, kupatilu itd.

Osnovni parametri proizvoda:

- Praktična kuka
- Ploča sa integrisanim odvodom i držačem za peškire
- Gumeni jastučići na dva kraja šipke otporni na klizanje
- Veličina: maximalna visina 100-260cm
- Materijal: nerđajući čelik i plastika
- Boja: bela
ID Oglasa: #123312270
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.