slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tuš-Rucka tuša Rucica za tus bateriju Rucka tusa sa samponom

650 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
1.383
23
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.

Rucka tusa Rucica za tus bateriju 3u1 Rucka tusa sa šampionom.  

Dvostrana rucica 
 : Pritisak i dvostrana tehnologija mlaza. Može  efikasno da obezbedjuje do 50% uštede vode, SPA režim: ugrađen gel za tuširanje, režim kupke: ušteda vode pod pritiskom.  

TRI  NAČINA : režim kupanja, SPA režim, režim zaustavljanja, modusi kupanja: voda pod pritiskom,   opuštanje mišića , SPA režim: fino prskanje vode, načini zaustavljanja: režim konstantne temperature, dolazi do prekidača.  

EXTRA PREDNOSTI:    Da bi se izbeglo ponavljano istiskivanje boce gela za tuširanje tokom procesa kupanja, dizajnirali smo odvojivi prostor za punjenje u sredini glave za tuširanje, omogućavajući vam otvaranje poklopca i slobodno dodavanje gela za tuširanje, esencijalnog ulja, parfema , sapun i tako dalje. Doživite drugačije kupanje.  

Pojačani pritisak: Ugrađeni LUV pogon može uvelikO povećati pritisak vode i raspršiti široku maglu, otvor za vodu, u uslovima niskog pritiska vode, može se održavati odgovarajući pritisak,  

MATERIJALI VISOKOG KVALITETA: Kompozitni vrhunski ABS čini našu tuš ručicu izdržljivijom i neosetljivom na koroziju. Na površini drške prihvaćen je sloj od 5 slojeva za bolji prijam u rukama i sprečavanje pregrevanja. Silikonske mlaznice mogu da uklanjaju prljavštinu, minerale, naslage tvrde vode i veoma se lako čiste i održavaju.  

specifikacija:  

Boja: srebrna
Režim: 3 funkcije
Oblik: okrugli
Način ugradnje: uvrtanje
Materijal: ABS

Stil prikaza: preklopnik
Stil prekidača: preklopnik

ID Oglasa: #99109155
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.