slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ugaona polica za kupatilo - Teleskop polica (16kg)

1.999 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Niš
3.756
52
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinski Shop(Samo slanje)
Član od 20.11.2010.
Svi oglasi
Ugaona polica za kupatilo - Polica za tus kabinu - Teleskop

Ponovo dostupna !

-Ugaona teleskopska multifunkcionalna polica za kupatilo
-Moze da izdrzi tezinu do 16kg ukupno na sve cetiri police.
-Visina od: 100cm do 260cm

Praktična ugaona polica sa podesivim teleskopskim stubom. Uklapa se u sva kupatila, bilo u kabini za tuširanje ili u kadi.
Na hromiranom teleskopskom stubu nalaze se 4 police za odlaganje i vesalica ciji razmak izmedju polica mozete podesavati po vasim potrebama. Ovde možete staviti bilo koji šampon, sapun ili druge proizvode za negu. Pojedinačni plastični odeljci imaju drenažne rupe, tako da ne akumuliraju vodu i ne izazivaju buđ ili jaku kontaminaciju.

Za ugradnju police nisu vam potrebni dodatni alati, lako možete prilagoditi teleskopsku šipku na željenu visinu, a zatim je pričvrstiti. Visoku stabilnost obezbeđuju gumene nožice pričvršćene na krajevima šipke. Oni imaju efekat protiv klizanja i imaju male drenažne žlebove preko kojih se višak vode može odvoditi. Ovo sprečava stvaranje budji. Čišćenje konvencionalnim deterdžentima, glatka površina i zaobljeni oblici olakšavaju čišćenje.

Šaljem brzom poštom, naručivanje putem poruka na Kp,

Ostavite vaše: Ime, prezime, adresu i kontakt telefon.
Viber ili Sms na broj 064/30-72-878.
***Pozivi od 10h-17h ! ***
ID Oglasa: #131818172
Informacije

PAKETE ŠALJEMO ISKLJUČIVO BRZOM POŠTOM!

(LIČNO PREUZIMANJE NIJE MOGUĆE)

Radnim danima: 10-17h
***Vikendom ne radimo ***

Ukoliko nismo u mogućnosti da odmah odgovorimo na vaš poziv ili poruku, ostavite vaše podatke u poruci, a narudžbina će svakako biti potvrđena u najbržem roku.

Na svu robu garancija na fabričku ispravnost!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.