slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sofirn SC31 PRO led lampa 2000lumena komplet

5.650 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
2.312
38
danas
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar
Član od 18.04.2011.
Svi oglasi
fantasticna led baterijska lampa - vodotporna IP68
malih dimenzija 2000lumena jacine
Dolazi kompletna sa baterjom, klipom, vezicom
mogucnost USB punjenja

Sofirn SC31pro Moćna baterijska lampa sa prenosnom veličinom za svakodnevno nošenje

SC31 Pro koristi isti firmver kao i SP36 BLF Anduril (verzija 2020-03-18). Svjetiljka koristi sst40 led sa višestrukim modovima prekidača, maksimalna snaga 2000 Lumen. To je mala, ali izuzetno svetla, svestrana EDC baterija dizajnirana za unutrašnje aktivnosti na otvorenom.

SC31 pro je USB-C punjiva baterijska lampa, napajana od jedne 18650 baterije, ugrađenog USBC porta koji vam omogućava da je punite bez uklanjanja baterije. Može se napuniti sigurno i lako.

Specifikacije:

Emiter: SST40 LED
Udaljenost vršne grede: 200 metara
Intenzitet: 10000 cd
Konfiguracije baterija: Jedna 18650 li-jonska baterija (uključena)
Tip prekidača: Elektronski bočni prekidač

Materijal: Izrađen od legure aluminijuma izrađene u vazduhoplovstvu

Dimenzije: 117,5 mm k 25,4 mm

Otporan na vodu: IPKS8

Radni napon: 2.8-4.2V

Memorija režima: Da

Zaštita od niskog napona: Da
Uputstvo za upotrebu BLF Anduril UI:

Osnovni postupak: Pritisnite za uključivanje / isključivanje, držite da biste promenili osvetljenost. Podrazumevani režim je SMOOTH RAMP.

Ostali modusi:

Stepenasto rampiranje: prelazak iz jednog režima u drugi pomoću zadržavanja. Firmver pokušava da ove korake optimizuje kao jednake razmake na krivi kocka-koren (koje mnogi smatraju idealnim razmakom u režimu).

Trenutni režim: 5 klikova sa ISKLJUČENO za ulazak u trenutni režim. Da biste izašli iz ovog režima, fizički isključite napajanje (odvrnite svetlo). Ovaj režim zaključava baterijsku lampu u jednosmerni interfejs gde su LED lampice uključene samo kada je dugme pritisnuto. Namenjen je Morseovoj azbuci i drugim signalnim zadacima.

Muggle mode: MUGGLE mode ON: od OFF, 6 klikova za ulazak u MUGGLE mode ON: od OFF, 6 klikova za ulazak. MUGGLE režim ISKLJUČEN: 6 klikova za izlaz

Elektronsko zaključavanje: Isključuju se 4 klika za onemogućavanje svetla, isto za ponovno omogućavanje lampe.

Treptaji i strobovi: svetionik, režim sveće, blicer bicikla, žurka za zabavu, taktički stroboskop, režim munje

Anduril UI je složeni UI dizajniran za flashligholike, potrebno je vreme da se razumeju sve funkcije. Ako vam je potrebna pomoć, pogledajte priručnik, kontaktirajte službu ili pretražite na Internetu ili resetujte baterijsku lampu na podrazumevani režim.
ID Oglasa: #105896637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.