Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Lov | Lampe

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

WUBEN-A21 vrhunska LED Vodootporna baterijska lampa 4800mAh

5.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
464
13
pre 6 dana
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova, testirana ispravnost.

WUBEN A21 Rechargeable Tactical Flashlight 4200 Lumens, Super Bright LED Flashlight, 7 Modes, IP68 Waterproof Flashlight for Outdoor and Camping Lighting

https: //www. amazon. com/WUBEN-A21-Rechargeable-Flashlight-Waterproof/dp/B09MQJ3F2N

https: //www. wubenlight. com/products/wuben-a21-4200-lumens-cree-xhp70-led-flashlight

https: //1lumen. com/18650-reviews/wuben-a21/

【Moćna baterija / Punjiva baterija tipa-C】: A21 baterijska lampa je opremljena punjivom baterijom, koja može maksimalno da radi oko 110 sati za Eko režim. Ugrađeni port za punjenje tipa C sa USB kablom tipa C za brzo punjenje. Može se puniti putem adaptera za punjač telefona, auto punjača, USB porta računara ili pover bank-a.

【7 režima osvetljenja / kontinualni izbor nivoa izlaza】: 5 osnovnih režima sa memorijskom funkcijom: Turbo/High/Mid/Lov/Eco.2 skriveni režimi: Strobe i SOS. Pritisnite i držite prekidač V da biste prilagodili osvetljenost u zavisnosti od vaših zahteva. Pažnja: Zbog velike snage, isključite baterijsku lampu kada nije u upotrebi kako biste izbegli slučajni klik na dugme.

【Super svetla / džepna veličina】: A21 lampa je opremljena uvezenom KSHP70.2 LED i tvrdom anodiziranom 6061 aluminijumskom legurom za avione. Maksimalni izlaz je do 4200 lumena, a maksimalna udaljenost snopa je do 227 metara. Mala veličina (135mm*42mm) baterijske lampe čini je kompaktnom i laganom, pogodnom za svakodnevno nošenje.

【Pametno „ V“ dugme / vodootporno】: Dugme „ V“ ima pametan dizajn sa raznim funkcijama, kao što su saveti za punjenje, upozorenja o niskoj bateriji, uključivanje ili isključivanje baterijskih lampi, prebacivanje režima i zaključavanje baterijskih lampi. Ova baterijska lampa je vodootporna sa IP68 ocenom za upotrebu u teškim kišnim danima ili drugim ekstremnim uslovima.

【Šta dobijate】: ① Super Bright 4200 lumena, ② Super moćna punjiva baterija, ③ Super vreme rada maksimalno 110 sati, ④Super praktično 7 režima i 2 korisničkog interfejsa, ⑤ Super kompaktni klip od 1,65"* 1.65"*.

ID Oglasa: #121395798
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.