slika
1 od 1

MUELA lovački nož 16cm KOŽA REZERVISAN

4.690 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
2.552
20
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Muela noževi nastaju sredinom XX veka u Španiji i od tada pa do danas prerasli su u brend koji je opšte poznat među lovcima ali i ostalim zaljubljenicima u dobra sečiva. Njihovi noževi imaju oštricu  izrađenu od moli-vanadijumskog nerđajućeg čelika. Ovo je izuzetno kvalitetan materijal, pre svega zato što Vanadijum daje dodatnu jačinu čeliku. Drške Muela lovačkih noževa izrađene su od prirodnih materijala, tačnije od punog drveta ili roga jelena. Svi oni sadrže dupli sloj impregnacije radi dodatne zaštite od vlage i drugih korozivnih uticaja.  

Lovacki nož Muela PVC 42243 iz porodice Viktorinox predstavlja visoki kvalitet i daje doživotnu garanciju. Nož za sve prilike koje vas mogu zadesiti u lovu. Svaki pravi lovac mora imati ovaj nož u svojoj kolekciji.

Muela lovački nož 16 cm koža.

  • Kožna futrola
***** Muela nož šaljemo odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Takođe, možete doći i uživo pogledati *****

****POSETITE NAŠ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE KOJE IMAMO U PONUDI***

  *****Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR).  Tako ćete uvek lako moći da nas                                       pronađete i pogledate sve proizvode koje imamo u ponudi*****
ID Oglasa: #100422815
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.