slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Ostrilica ostrac za nozeve MARK-1 PRO COMPACT

8.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
9.201
130
pre 22 dana
Darko 067/7067045
Član od 24.12.2012.
NOVO. . . NOVO. . . NOVO. . . Rucni alat ostrilica unapredjena za nozeve sa kojim cete svako secivo noza uz malo truda dovesti do ostrine brijaca i cija ce ostrica duze trajati od ostrenja masinskim putem, jer se noz ostri rucnom metodom bez ikakve promene temperature. . . .


Opremljena je jakim neodinijumskim magnetima koja ostricu drzi veoma cvrsto za ostrilicu i mnogostruko olaksava ostrenje. . . . njena kompaktna konstrukcija dozvoljava i formiranje odnosno profilisanje zeljenog ugla na nozu. . . .  Izuzeno stabilna i precizna. . . . Masinica je ispeskarena pa nakon toga plastificirana i maksimalno zasticena od spoljnih uticaja. . . . . .  
Moguce stelovanje ugla ostrenja od 10do 24 stepeni odnosno ostrice noza u zavisnosti od noza i njegove upotrebe, takodje i menjanje brusnog papira za ostrenje u zavisnosti od granulacije i veoma isplativo. . . . . pogodna za ostrenje svih vrta i velicina nozeva sto mozete videti na slikama. . . .  
 

Izradjena od najkvalitetnijih materijala, celicna konstrukcija prakticno neunistiva konstrukcioni celik  u kombinaciji sa alatnim aluminijumom, nosac vodjice je japanske proizvidnje najkvalitetniji na trzistu, vodjica fi obrusena i kalibrisana, opremljena stelujucim nogicama za konfornije i lakse ostrenje, plastificirana sa izgraviranim reperima za zeljene uglove ostrenja. . . .  



Naostricete svoj noz kao profesionalac provereno, bez ikakve muke, najkvalitenije, bez promene temperature, ugao ostrenja nepromenjiv od balcaka do vrha noza i najisplativije. . . .  
Za dodatne informacije kontakt. . . .

Ostrilicu saljem postexpresom na teritoriji cele Srbije danas za sutra, cenu postarine snosi kupac. . .

POGLEDAJTE OSTALE MOJE OGLASE. . . . HVALA. . .


Ukoliko se odlucite za neki od mojih oglasa. . . . .

Posaljite poruku preko kupujem prodajem sa vasim podacima
1. Ime i prezime
2. Ulica i broj
3. Mesto i postanski broj
4. Broj telefona za kontakt

ILI NA broj
0677067045


─────▄▐▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ SALJEM KURIRSKIM
▄▄▄▌▐██▌█ SLUZBAMA ILI LICNO
███████▌█ PREUZIMANJE .
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀
ID Oglasa: #68578832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.