slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Surge Silver ili black Leatherman

25.800 din

Novi Sad
Novo
2.691
24
pre 12 dana
Leatherman Srbija
Član od 01.10.2020.
Svi oglasi

ROBA NA LAGERU

 

www. leatherman. rs


ALAT DOLAZI U PAKOVANJU SA FUTROLOM

Leatherman Surge jedan je od dva naša najveća multialata. U njega su ugrađena naša najveća klešta i najduže oštrice noževa.   Sa svojim izmenjivim oštricama, izmenjivim rezačem žica od visokokvalitetnog čelika, Surge je stvoren za teške poslove i ruke koje ih obavljaju.  Četiri alata koji se otvaraju sa spoljne strane omogućuju lakše korišćenje i brz pristup.  
Ovaj robusni multialat ima velike makaze, oštrice noža u punoj veličini, izmenjive rezače žica i još mnogo toga.  Sadrži 21 alat.
Alati Precizna klešta Ravni odvijač/veliki Otvarač za konzerve Otvarač za boce Testera Šilo sa rupom za petlju Krimper Skidač izolacije Ravni odvijač/mali Rezač za sajlu Premium zamenjivi rezač žica Klešta Veliki nastavak za bit Premium zamenjivi rezač tvrdih žica Turpija za drvo/metal Makazice sa oprugom Metar 19 cm Turpija sa dijamantskim slojem 420HC Nazubljena oštrica 420HC oštrica Izmenjivač oštrice Dimenzija (D x Š x V) 11 x 0 x 0 Centimetre Težina 335 Gram

ID Oglasa: #102484463
Informacije

*Slanje paketa Post express kurirskom službom 
*Garancija 25 godina

www. leatherman. rs 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.