slika
slika
1 od 2

SWIZA D01, black Swiss Knife 95 mm

3.590 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
1.132
22
pre 3 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Švajcarski nož (SVIZA D01) je sa svojim revolucionarnim oblikom i sigurnim držanjem, mekanim dodirom najudobniji i najjednostavniji za upotrebu ikad.
Ergonomski zakrivljeni oblik noža omogućava alatima lakši pristup, a urezi za urezivanje čine ih jednostavnim za otvaranje levom ili desnom rukom.

Glavna karakteristika svih SWIZA noževa i ono po čemu se razlikuju od konkurentskih firmi je to što nakon upotrebe noža pritiskom na logotip deaktivirate kočnicu i sečivo vraćate u prvobitni položaj

Sečivo Oštrice u svakom SVIZA švajcarskom nožu su iskovane od legure hroma i molibdena da bi se dobila izuzetno jaka, izdržljiva i izdržljiva oštrica, a zatim polirane do nepropusnog finiša od nerđajućeg čelika.

• 440/57 HRC nerđajući čelik
• Dužina 75 mm
• Odlične performanse sečenja
• Izrezani otvor na drški za lako otvaranje levom ili desnom rukom
• Sistem sigurnosne brave: pritisnite prekidač SVIZA da biste otpustili bravu i omogućili da se oštrica zatvori 

Sadrži navojno oko i ima dodatni otpor za optimalnu upotrebu kada je alat otvoren.
Pincta je napravljena od visokokvalitetnog kaljenog nerđajućeg čelika, ove priručne pincete imaju zakošene vrhove za visoku preciznost upotrebe, uključujući uklanjanje iverja i bodlji.  

95mm, Blade / Awl / Corkscrew/6 functions

***** Swiza nož šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Takođe, možete doći i uživo pogledati *****

*****POSETITE MOJ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE  SWIZA I VICORINOX NOŽEVA KAO I OSTALE PROIZVODE KOJE IMAM U PONUDI*****
ID Oglasa: #101554720
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.