slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Nov VICTORINOX 06203.T5-clssic tr.pink Nož

2.790 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
429
13
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Victorinox noževi su verovatno jedni od najprepoznatljivijih preklopnih noževa. Njihov dizajn i klasična crvena boja prvobitnog Švajcarskog noža dobio je ikonični status u kulturi. Ovo su noževi koji su masovnu popularnost stekli posle Drugog svetskog rata. Naime, američki vojnici su Švajcarske vojne nožiće nosili natrag sa sobom u Ameriku kao svojevrsan podsetnik na ratne godine provedene u Evropi. Od tada je klasični Victorinox nož dobio veliki broj varijacija i modela. Ovo je kompanija koja postoji preko 130 godina i čija manufaktura raste iz dana u dan.   

Victorinox Classic SD TR. PINK elegantan i koristan nož koji će vas pratiti u svakodnevnom životu. Svi delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika od strane švajcarske kompanije Victorinox. Između ostalog sastoji se i od malog šrafcigera pomoću koga možete da pričvrstite labav ram na okviru naočara.

Dimenzije(DxŠxV), mm: 58x18x9
Nožic dolazi sa kožnom futrolom

Alat se sastoji od:

 - Malog noža
 - Turpije za nokte
 - Makaza
 - Priveska za ključeve
 - Šrafcigera
 - Čačkalica za zube
 - Pinceta

***** Victorinox nož šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Takođe, možete doći i uživo pogledati *****

*****POSETITE MOJ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE VICORINOX NOŽEVA KAO I OSTALE PROIZVODE KOJE IMAM U PONUDI*****
ID Oglasa: #114112214
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.