slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

T-EAGLE Night Vision Optika monokular NV600 Durbin nocni

155 €

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
3.346
50
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastara
Član od 04.01.2021.
Svi oglasi
Najbolja cena ubedljivo. ..

Potpuno nov neotpakovan nocni uredjaj nocni monokular model T Eagle NV600 sa HD slikom 8x35 optikom. U sebi poseduje digitalni ekran velicine 1.5", rezolucije 640x480poseduje mogucnost slikanja i snimanja video zapisa koji se memorisu na tf memorijskoj kartici koja ne ide uz uredjaj. Uredjaj ima 5x opticki zoom i 1-8x digitalno zoom sa objektivom od 35mm 
Monokularni noćni vid sa CMOS senzorom postiže jasan prikaz do 5Ks optičkog uvećanja, 1-8k digitalni zum. Objektiv od 35 mm izrađen je od potpuno obloženih sočiva koja povećavaju prenos svetlosti i obrazuju odsjaj. Pogodno za lov, ribolov, posmatranje divljih životinja, noću avanturu na otvorenom. ✔Ifracrveni opseg omogućava posmatranje cilja u potpuno mračnom stanju i nakon automatskog uključivanja CCD pojačavača niskog snopa i infracrvenog osvetljenja. ✔ Monokular za noćni vid nije samo infracrveni monokular za noćni vid, već i IR kamera. A na sliku i video možete odgovoriti na 1,5 TFT LCD ekranu. Slike i video zapisi (datum i vreme mogu se odštampati na fotografijama ili video zapisima) mogu se čuvati na mikro SD kartici (sa 8G SD karticom). ✔Ugrađeni TFT ekran od 1,5 inča koji je ugodan za oči, rezolucija ekrana: 640 k 480 piksela pruža vam jasnu sliku. Paket uključuje USB kabl i TV kabl, tako da ga možete koristiti kao infracrvenu nadzornu kameru, ali i deliti svoju sliku i video za porodicu i društvene medije. ✔ Čvrsta zaštita čini ga upotrebljivim za izdržavanje najtežih vremenskih uslova. Gumeni oklop sa prugama čini ga udobnim za upotrebu i sprečava ga da vam isklizne iz ruke.   

Troskove zamene ili povracaja robe snosi kupac. . .
Rok za reklamaciju robe 5 dana. . .

Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) 

  • Ime i prezime.   
  • Ulica i broj.   
  • Mesto i poštanski broj.   
  • Broj telefona za kontakt.    

Slanje: Postexpress

Pogledajte sve moje oglase klikom na dugme 
   “ Svi oglasi”

Hvala Vam na saradnji

ID Oglasa: #112031147
Informacije
Obaveštavamo vas da je u toku rasprodaja alata i pribora za mnoge majstore.

Svake nedelje nove jedinstvene akcije!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.