slika
1 od 1

Ballistol Scherells Shraftoil 50ml rotbraun

890 din

Čačak
Novo
893
20
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivanovic Ivan online
Član od 10.03.2013.
Svi oglasi

Sherells Shraftoill, specijalno ulje za kundake oružja i fino drvo, napravljeno od najfinijih prirodnih supstanci. Vodootporno je i štiti drvo u svim vremenskim uslovima.
Sprečava pojavu mrlja i hrapavosti na drvetu. Idealan je za sve vrste drvenog nameštaja i drvo visokog kvaliteta.
Više od polovine današnjih sportskih oružja ima kundak od nauljenog drveta. U proizvodnji ovi kundaci su normalno predtretirani sa uljem za kundake, ali taj tretman ne pruža stalnu zaštitu. Svako drvo, pa i ono koje se koristi za pravljenje kundake su hidroskopna. Lako upijaju vodu, naročito ako su dugo izložena vetru, vremenskim i temperaturnim promenama tokom lova. Vlažnost može dovesti do oštećenja-deformisanja ili čak pucanja prilikom sušenja. To za posledicu može dovesti do lošeg naleganja u tački oslonca, a time i do lošeg nišanjenja. Što će ne samo uzrokovati troškove otklanjanja i reparacije, nego može čak biti i opasno. TZo je razlog zašto je drvenim delovima potreban stalan tretman sa uljem za održavanje.  
UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Utrljati u drvo tanak sloj ulja uz pomoć namočene lanene krpe (koju terba čuvati u staklenoj teglici), energično utrljati i ostaviti da reaguje. Ponoviti operaciju i sutradan. Mesta malih oštećenja ili fleka, najpre istrljati blagim šmirgl papirom, zatim ta mesta navlažiti razblaženim sirćetom. Posle sušenja ponovo istrljati Sherells Shraftoill-om.
Češćim ponavljanjem ove radnje, drvo će dobiti svoj originalni izgled i matirani sjaj.
Ukoliko prvi put tretirate Vaš kundak sa Sherells Shraftoi-om, preporučujemo da ugrejete Sherells Shraftoill na temperaturi od 30C-50C i utrljajte ga uz pomoć lanene krpe.

Šaljemo brzom poštom.
Cena: 890 dinara

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Fb: Lovačko Ćoše
Inst: lovacko_cose

Pogledajte sve naše oglase, hvala.

ID Oglasa: #123673129
Informacije
Zbog velikog broja artikala iz naše ponude postoji mogućnost da oglasi i cene nisu ažurirani.

Kontaktirate nas radi provere lagera i cene pre poručivanja. Hvala na razumevanju.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.