slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Poklopac sa pikatini šinama za SKS, papovku.

8.000 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
4.915
51
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Military world
Član od 02.09.2011.
Svi oglasi


Novi model SKS / PAP m59/66  poklopac sanduka za montažu na lovačke varijante sa tri šine i bezbroj mogućnosti + dodatno učvršćenje u 4 tačke za sanduk.     Zamenjuje postojeći poklopac sanduka i obezbeđuje tri šine za montažu optike ili red-dot nišana vrhu i dodatne oprema na bočnim stranama -lampe  i / ili lasera.

Četiri bočna zavrtnja omogućavaju vam da zaključate poklopac prijemnika na sanduku radi 100% čvrste montaže. Poklopac je proizveden nešto duže za nekoliko mm. , tako da se može prilagoditi različitim proizvođačima SKS pušaka. Za sigurno uklapanje možda će biti potrebna laka ručna fina dorada. Montaža je dizajnirana sa tunelom, koji vam omogućava da još uvek možete da koristite fabričke nišane. Konstrukcija poklopca je čelična. Montažne šine su aluminijumske, izmenjive su i pružaju mogućnost nadogradnje drugim vrstama. Dužina: 142,24 cm; Težina: 280 grama
ID Oglasa: #86480131
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.