slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Outlife - Takticki ranac Oxford 600D - model Acu Camouflage

4.200 din

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
308
7
pre 7 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Rade
Član od 14.02.2019.
Svi oglasi
- Ovaj Originalni Outlife vojno takticki ranac je izradjen od tkanine otporne na habanje i tkanine od poliestera 
Visokokvalitetni 600D oksford materijal ( Vodootporna Oksfordska tkanina 600D. Vodootporna 600D Oxford tkanina je teska poliesterska tkanina. . . . Tkanina osigurava dobru izdrzljivost i prozracnost. Meka je i dobro se susi. To je vrlo izdrzljiva tkanina koja ima dobre elasticne i visoke vodootporne karakteristike tkanine, sprecava nakupljanje prljavstine )
- Ranac je veoma izdrzljiv i vodootporan 
- Dizajn sa vise dzepova
- Molle dizajn ( acronym za Modular Lightweight Load-carrying Equipment ). Koristi se za definisanje trenutne generacije nosive opreme i ruksaka koje koristi odredjeni broj oruzanih snaga NATO-a, posebno britanske vojske i vojske Sjedinjenih Drzava
Molle brzi viseci sastav, moze se koristiti za vezanje fiksnih modula prikljucaka kao sto su vreca za spavanje, mali sator, set svetiljki i razne alatke

Torba Izradjena od vodootpornog najlona ( Trajan materijal ), ​kvalitetnih kopci i kvalitetnih patentnih zatvaraca kako bi se osigurale dugotrajne performanse.  
Torba sa jakim ojacanim savovima za bolju cvrstocu i trajnost.  
Dzep za laptop - Glavni odeljak sadrzi dzep za laptop sa izolacijskom podlogom protiv udara koja stiti vas laptop.  
Pored toga, sadrzi i posebne odjeljke i pregrade za dodatke za sigurno skladistenje razlicitih dokumenata i odrzavanje predmeta sigurnim.  
Prednji deo sa patentnim zatvaracem dizajniran je sa futrolom za dokumente, telefon, tablet i ostale vredne predmete, dok cetiri spoljasnja dzepa sluze za skladistenje punjaca za uredjaje, slusalice, baterije i druge sitnice.  
Dva veca bocna dzepa koji su dizajnirani da drze boce sa vodom, dok kopce na bocnim dzepovima ( D-Ring ) pruzaju dodatnu mogucnost za kacenje ostalih predmeta kao sto su lampe, sator, vreca za spavanje, itd. . .  
Veliki dzep na zadnjoj strani torbe sa jakim cicak zatvaracem

Dual Carry - Nosite torbu u ruci sa ojacanom ruckom ili je nosite na telu pomocu podstavljene naramenice.  

Anti-thief design - Omogucen sa kopcom i zipper zatvaracem

- Velicina ranca / torbe: 40cm x 33cm x 20cm
ID Oglasa: #136181104
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.