slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

JinTai Princess 600 Pole NOV

3.460 din

Novo
Zrenjanin
1.694
4
pre 3 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Takmičarci koji su rađeni za Rusko probirljivo tržište (zato je u nazivu ДОЮЙ)!    JinTai Princess 600 Pole  u dužini od 6 m je veoma kvalitetan karbonski takmičarac po veoma povoljnoj ceni !   Upreden rukohvat, veoma brz i oštar štap- vršne akcije- Espesially Powerful Action . Izrađen od High Molekularnog karbona! Prilično lagan štap - 317 grama (digitalna vaga) . Štap poseduje i kvalitetnu futrolu od mekanog prijatnog na dodir platna. Metalni čep u dnu štapa. Odličan štap po veoma dobroj ceni. Štap koji je odličan za krupnu belu ribu, babušku pa i šarana! Naravno štap je nov, mogu da nabavim više komada.                                                                                    
Napomena: fotografije su od modela u dužini od 5 m , uskoro originalna fotografije.

Karakteristike:                                                                                                       
-JinTai Princess 600 Pole - Dužina   6 m  ; transportna dužina-125 cm  ; delova-  6  ; težina štapa -317 grama  (dig. vaga) ; materijal- visoko modulirani   karbon ; prečnik rukohvata: gore -22 mm, dole -24 mm; stvarna dužina štapa - 5,88 m  cena-3460 din!                                                                                                       
                           

   Mogu da nabavim ove odlične štapove i u dužini od 7 m, imam u ponudi od 5 m (pogledati u mojim oglasima)  .   Štap je naravno   nov ! Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #66231610
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.