slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lineaeffe Next FGA 5005 20-40 2 Bolo

1.600 din

Zrenjanin
Novo
3.966
15
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Italijanski štap za plovkarenje   Lineaeffe Next FGA  5005 2   u dužini od 5  metara i težini bacanja 20-40grama . Žilav i jak štap izrađen od   "Super High Fiber Glass-a"  i s obzirom na materijal i na cenu na ovoj dužini  ima odličnu akciju   . Ovo je model sa lepljenim provodnicima i sa navojnim halterom . Bolonjezi koji će duže trajati od skupih i nežnih karbonskih štapova. Veoma robustan i žilav štap sa kojim je moguće i šarana pecati ! ! Dizajn štapa je s obzirom na cenu štapa odličan. Provodnici su jednostopalni ima ih    5-(jedan klizeći) . Na  lageru 2 štapa            , mogu da nabavim više ovih štapova. Štapovi su  naravno novi.                                         

Lineaeffe Next FGA  5005 2-  dužina  - 5 m ;   broj delova  - 5 ;  transportna dužina  - 120 cm;        broj provodnika  -5   (1  klizni); težina -460 gr. (kataloška koja stoji i na štapu); STVARNA TEŽINA- 430 gr. ( digitalna vaga); -  cena  -1600 din   za komad



Cena je za jedan štap,2 komada  
na lageru. štapovi su normalno novi . Mogu da nabavim više komada , u ponudi imam i modele sa vezanim provodnicima na  4 m  i 3 m;   kao i model bez provodnika na 5 m   (pogledati u  mojim oglasima! )

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam                                     ugovorne cene sa kurirskom službom!                   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"                 i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #54506250
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.