slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Jaxon Eclatis Power Tele Surf 3,9 m 100-200g. NOVO

5.930 din

Zrenjanin
Novo
2.076
12
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Veoma kvalitetni karbonski tele surf   Jaxon Eclatis Power Tele Surf 3,9m 100-200g.       Štap ima vrh obojen belom bojom zbog bolje uočljivosti u uslovima slabe vidljivosti ( u mraku)  . Štap koji je veoma primeran za ribolov na moru  . . .    Štap  izrađen od moduliranog karbona.  Veoma je oštar i pleni snagom! Za svoju dužina veoma je lak-samo 335 grama!      Štap je u slatkovodnom ribolovu  upotrebljiv kao pravi univerzalac za srednje teški i teški ribolov. Pre svega za šaranski ribolov i pecanje štuke na balerinu, ali i te kako upotrebljiv za pecanje amura, tolstolobika pa i soma. Štap ima jedan klizni provodnik  , vezan su za parče karbona i nalazi se na drugom segmentu od vrha (što je bolje nego da je na vrhu). Provodnici su  kvalitetni SIC sa jakim i čvrstim okvirom - ! . . .     Vršni provodnik promera je # 12 mm.  Najveća karika je #25 mm. .   Halter(nosač mašinice) je snažan i može da primi mašinice sa širom stopom. Poseduje dobru plastičnu  kapu koja odlično štiti štap u transportu.  Mogu da nabavim više komada.   Odličan i ozbiljan surf štap !      

Napomena: Na fotografiji je model od 4,2 m(imam i njega u ponudi). Nepotrebno je slikati štap iz opisa jer izledaju identično (osim razlike u dužini. transportoj dužini i težini štapa).                                    
                                                                                                        
                                                               -Jaxon Eclatis Power Tele Surf 3,9m 100-200g.   - dužina 3,9 m; težina bacanja  100- 200 grama , težina štapa stvarna- 339 gr-digitalna vaga)  ; broj delova -5  ; broj provodnika-5 (jedan  klizni vezan na karbonu, na drugom segmentu je )  ; dužina transportna - 141  cm (sa zaštitnom kapom 149 cm); udaljenost od kraja štapa do vrata mažinice- 66,5 cm  ; prečnik rukohvata(zadnjeg dela štapa) - u vrhu 21 mm , u donjem delu 22 mm i  -cena 5930 din za komad.       

Besplatna poštarina za ovaj štap!    

Imam ovaj odličan štap i na 4,2 m (pogledati u mojim oglasima).                                                                         
                                                                                                      
                                                                                                               
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"     i izlistaće se svi moji oglasi

ID Oglasa: #92014032
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.