Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Lineaeffe Red Trout Lake Compact Bolo 400 10-30 grNOVO

3.100 din

Zrenjanin
Novo
2.020
16
pre 8 dana
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA. Super štap kratko pakovanje atipičnih  štapova koji su nešto između bolonjeza i telemecha  .   Lineaeffe Red Trout Compact Bolo 400 10-30 gr  u dužini  od 4 m i  težine bacanja 10-30 gr . Težina bacanja je i malo jača realno je 35-to  gramac. Oštar i brz štap . Vrh mu je veoma pouzdan od loma- pun vrh  . Imaju veoma malu transportnu dužinu pa su veoma pogodni za transport , pogodni za putovanja i letovanja. Može da stane u  putnu torbu. Imaju veliki broj segmenata u odnosu na klasični bolonjez štap , što ovim štapovima daje jaču kičmu od bolonjeza . SIC provodnici su srednje stope,    Iako na njemu piše Trout Lake (Jezerska pastrmka koja može da naraste i desetak kilograma! ) , ovaj štap je odličan za sve vrste plovkarenja na našim slatkovodnim vodama.  Pogodni za pecanje krupne bele ribe,   skobalja i krupne babuške.     Izrađeni od  -IM8 karbona . Ima veoma kvalitetnu kapu koja štiti odlično štap u transportu .  Halter mašinice je JIMBO-veličine S6.  Svaka preporuka za ovaj kratki, ali veoma kvalitetan i moćan štap, i uvek može da bude sa vama gde god išli.   



- Lineaeffe Red Trout Compact Bolo 400 -Dužina 4 m; težina bacanja - 1030 grama, transportna dužina -65,5 cm; sa zaštitnom kapom ima ukupno 68 cm  težina štapa kataloška-200 gr;  stvarna težina- 205 grama (digitalna vaga);   broj provodnika:   9(1 klizeći); broj delova-9; materijal   karbon IM8;  rečnik štapa zadnjeg segmenta -gore 19,2 mm  ; dole:  24,6mm ; udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice je 36,5 cm     - cena 3100,00 din 

 

Imam u ponudi   ovaj sjajan štap i u dužinama od 4,5 i 5 m (pogledati u mojim oglasima)    


Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.   POVOLJNA POŠTARINA-imam                            ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

   

ID Oglasa: #60594996
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.