slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Lineaeffe Telecrius Compact Bolo 5m 10-50 gr Strong Action

3.900 din

Novo
Zrenjanin
3.434
12
pre 10 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Super cena! PREPORUKA. Kratko pakovanje veoma moćnog bolonjeza ! Štap koji će vas sigurno oduševiti - kratko pakovanje(compact bolo), atipičnih  štapova koji su nešto između bolonjeza i telematcha .     Lineaeffe Telecrius Compact Bolo 500 Strong Action  u dužini od 5 m  težine bacanja 10-50 gr .   Strašno oštar štap -vršne akcije ! Svaki segmenat u delu gde su vezane karike su dodatno ojačani sa slojem karbona- dodatno osigurani od eventualnog loma štapa. Težina bacanja je dosta realna kod ovih bolonjeza - mogu se koristiti i veći plovci -15-25 grama. Imaju veoma malu transportnu dužinu pa su veoma pogodni za transport . Staju u gepek i manjeg automobila. Pogodni i za letovanje i godišnji odmor zbog lakog transporta. Imaju veći broj segmenata u odnosu na klasični bolonjez štap , što ovim štapovima daje jaču kičmu i oštrinu od klasičnog bolonjeza . SIC provodnici su duge stope, pa se štapovi mogu koristiti i po vlažnom vremenu, neće doći do lepljenja najlona za blank štapa. Pogodni za pecanje krupne bele ribe, krupnog skobalja , mrene, šarana pa čak i za tolstolobika. Odličan i za Drinu . Halter mašinice je veliki JIMBO-veličine S7 može se koristiti i veće mašinice.  . Pošto može da podnese i malo veće plovke može se koristiti i za pecanje smuđa na plovak.   Izrađeni od čistog karbona .  Pravi snagator lak za transport!  

-

-  Lineaeffe Telecrius Compact Bolo 500 Strong Action-Dužina 5 m; težina bacanja - 1050 grama, transportna dužina kataloška: -88 cm (stvarna :  88 cm bez kape); težina štapa kataloška-314 gr(312 stvarna-digitalna vaga) -, broj provodnika:   7(1 klizeći); broj delova-7; materijal   karbon IM8 .   prečnik štapa zadnjeg segmenta -gore 24,3 mm  ; dole:  25,6mm ; udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice je 36,5 cm     - cena 3900 din 

Imam ovaj sjajan štap i u dužini od 4,2 m (pogledati u mojim oglasima) 

 Besplatna poštarina za ove štapove! ! !  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.   POVOLJNA POŠTARINA-imam                            ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #56474081
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.