slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Lineaeffe Rapid Freshwater UL 3-15 gr 2,1 m NOV

3.750 din

Zrenjanin
Novo
3.593
15
pre 8 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA ! Odličan štap za  UL i Lajt varaličarenje , izuzetno oštar i brz!   Lineaeffe Rapid Freshwater UL  3-15 gr 2,1 m je  kvalitetan štap koji će zadovljiti prohteve ribolovca koji traže univerzalca za UL i Lajt varaličarenje . Štap je na granici ultra lajt i lajt varaličarenja! Iako nema pun vrh štap je veoma oštar i brz, pa je sa njim moguće koristiti , kako voblere,   leptire, tako i jig glave. Vrh ima dobru detekciju  . Halter za mašinicu je konstruisan tako da odlično prenosi detekciju dna i svaki ugriz ribe na prste ribolovca- osetljiv na dodir!   Štap je realno deklarisan sa težinom bacanja.      Kvalitetni jednostopalni provodnici visoke stope(tri najveća)- K concept karika , ostali su kratke stope, Štap ima i metalnu alkicu za kačenje udice u transportu . Pored klena, bandara , pastrmke, bucova, ovaj model je odličan i za basa!  Velika preporuka! Štap je nov.  
 
  

-Lineaeffe Rapid Freshwater UL  3-15 gr 2,1 m-  dužina    2,1 m; težina bacanja 3 do 15 grama , težina štapa   113 gr (digitalna vaga) , kataloški 112 gr ; broj delova -2   ;    transportna dužina- 108  cm ; broj provodnika.  8, udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice -31 cm ; prečnik štapa u dnu- 10,4 mm-cena  3750 din za komad.
 
Imam ovaj štap i u varijantama  1,8 m. 1-5 gr;   1,98 m. 1-7 gr; 2,4 m 10-30 gr  (pogledati u mojim oglasima ).   
 .  Imam još modela štapova za UL i L ribolov !   

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, Povoljna poštarina-imam                 ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #43702050
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.