slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Marshall Lake Cat 30-85 gr. 2.7 m NOVO

2.150 din

Zrenjanin
Novo
5.121
24
juče
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
PREPORUKA  za smuđa na dubinku! Naslednik Nautilusa! Marshallov dvodelni univerzalni štap u dužini od   2,7 m  i težini bacanja od  30-85 grama. Štap koji je izmenjeni model Nautilusa koji je imao bordu boju umesto plave akcija štapa je ostala ista . Iako se radi o jeftinom štapu dizajn je prelep . Kombinacija plavo -crnog blanka štapa , držač mašinice jak metalni. Rukohvat od EVA pene , iznad rukohvata je ojačan sa koncima različitih nijansi što ojačava štap i daje na estetici. Poseduje i metalnu alku za kačenje udice . Mašinice leži   na  42 cm ( vrat mašinice) od kraja štapa. Dvostopalni provodnici sa dodatnim ležištem za prsten su čvrsti i odlično vezani. Štap je sa "dušom" veoma osetljiv u vrhu. ali nije glindžav. Dosta univerzalan štap za statične metode , a s obzirom da nije težak sa njim se može i varaličariti. Odličan za pecanje smuđa, bele ribe i štuke na dubinku , ima snage i za šarana. Zbog svoje osetljivosti , predhodni model koji je isti kao ovaj (samo je izmenjen dizajn), pokazao se kao pun pogodak za smuđa na dubinku! . Dosta ribolovaca ga koristi za šarana na Tisi (dokaz koliko je jak i izdržljiv). Kao varaličarac ima dobar balans, pogodan za početničko varaličarenje -otporniji na lom od mnogih karbonskih štapova. Prelep štap sa odličnom relacijom cena-kvalitet. Svaki štap ima platnenu sivu futrolu (nije slikana) Štapovi  su novi, na lageru 3 komada , mogu da nabavim više komada.                                             

-Marshall Lake Cat  30-85 gr. 2.7 m- Dužina  2.7m; težina bacanja -30-80 gr. , transportna dužina   141,5 cm; broj provodnika-5 ; rukohvat-EVA pena, materijal . prečnik  rukohvata -28 mm ; kompozit; Težina -štapa-   310 gr- Cena  2150 din       
                                      

-tri štapa-Besplatan PTT!

Štapovi su novi , imam na lageru 3 komada mogu da nabavim po potrebi i više.   Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.    POVOLJNA POŠTARINA-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #60595179
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.