slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Marshall Saga Catfish 3 m 90-300 gr NOVO

2.900 din

Zrenjanin
Novo
7.501
69
pre 7 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

NEMA NA STANJU ! PREPORUKA za težak dubinski ribolov , naročito za soma iz čamca i sa obale.    Marshall Saga Catfish  3 m 90-300 gr  je odličan štap za  teški ribolov. Pravi 300 to gramac  , težina bacanja mu je odlično deklarisana! Štap za teške somovske sisteme na jezeru. kran, kost. Koliko je jak govori podatak je upecan som od 95 kilograma na Gružanskom Jezeru! Nije motka tj . štap ima dobru osetljivost vrha, a moćnu i jaku kičmu-može da se izbori sa svakim somom. Odlično se ponaša na opterećenje - štap se pravilno savija na opterećenje. Odličan za i za težak šaranski ribolov , nije motka koja će da pocepa šaranova usta, odličan za šarana u panjevima. Idealan štap za pecanje soma na vodeni cvet , može sa njim da se koriste i teška olova od 200 grama, pa i do 250 gr. Štap ima  dobru detekciju vrha , a pritom je vrh uočljiv čak i noću- fluo crvena boja. . . Blank je veoma debelih zidova, vidi se na jednoj fotografiji , Rukohvat masivan od EVA -pene i ima "produženi rukohvat" (oko 50 cm  do vrata mašinice ). Provodnici su veoma kvalitetni -SIC prsten sa veoma jakim  metalnim okvirom! Štap je tretiran farbom protiv morske soli! Vršni provodnik je moćna i otporna "pečurka" otporna na upredenu strunu.  Štap za soma na jezerima i rekama, šarana na reci, tolstolobika, amura , moćan , pravi dunavski! . Štapovi su novi, mogu da nabavim više komada!

Napomena: Na fotografijama je model od 2.7 m , uskoro originalne fotografije!  

Karakteristike i cena:

-Marshall Saga Catfish Pilk 3 m 90-300 gr -Dužina štapa 3 m;   transportna dužina-155 cm; ; broj provodnika-6; materijal kompozit, težina štapa je   510  grama  -cena - 2900 din komad       

3 štapa -Besplatna poštarina!   
           
  Pored ove dužine imam u ponudi ove odlične  štapove i na 2.7 m kao i model težine bacanja 80-200 gr na 2.7m !  

 Povoljna poštarina-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  i izlistaće se svi moji oglasi )

ID Oglasa: #61951598
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.