slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Marshall Ventura Carp 3.30 m 3LB(11 Ft) Novo

3.190 din

Zrenjanin
Novo
3.542
30
pre 6 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Veoma retka dužina od 3,3 m ! Posle velike popularnosti ovog štapa na  3,6 m pojavila se velika potreba iu za kraćom varijantom , uvezen je i na 3,3 m- Marshall Ventura Carp 3.30 m 3LB (11 Ft) . Provereni  i pouzdani parabolici sa odličnom relacijom cena -kvalitet.

Dužina od 3,3 je odlična i sasvim dovoljna za rečni ribolov sa obale na većim rekama - Dunavu, Savi, Moravi, Tisi. . . a naravno i na komercijama koje  ne zahtevaju ekstremno velike zabačaje. Imaju manju transportnu dužinu od parabolika na ,3,6 i 3,9 m-lakši  se smeste u automobil . Na vodi su lakše koriste - manje problema sa drvećem i granjem na obali. Ko peca iz čamca sa ovom dužinom će ribolov biti mnogo lagodniji nego sa dužim parabolicima. Odličan kvalitet ovih štapova sa troslojnom strukturom(kompozitna struktura)-donji deo blanka -fiber , grafit i na kraju karbon, gornji deo -fiber i grafit. rukohvat je od EVA pene -gornji deo crna , donji deo kombinacija crna-teget plava. . Finalna završnica odlična . Dizajn u retro - stilu. Provodnici (karike) su kvalitetni sa SIC prstenom , svi su dvostopalni, mogu da se koriste i pletenice. S obzirom na materijal štap nije nikako "glindžav" -uliva sigurnost u ruci i na savijanje(opterećenje) se odlično ponaša - ima odličnu oštrinu. Preporuka za ove parabolike-odlično su se pokazali za rečni ribolov šarana. Otporniji su na lomove od većine skupih parabolika. Imaju snage i otpornost na mehanička oštećenja (lomove).   Kao i svi Marshallovi štapovi imaju odličnu relaciju cena -kvalitet. Štapovi su novi , mogu da nabavim više komada.   Trenutno 3 štapa na lageru!      

 

Pored ove dužine imam ovaj štap i na 3,6 m(proveren i veoma popularan štap već godinama) ! Pogledati u mojim oglasima                                         

- Karakteristike štapa :    

                                               
 Marshall Ventura Carp 3.30 m 3LB(11 Ft)-  Dužina-   3,30 m - 11 Ft ; težina bacanja   3 LB; materijal :     karbon kompozit  ; Broj delova-2; transportna dužina :  173 Cm; broj provodnika :   7;   ; udaljenost od kraja štapa do mesta vrata mašinice -56 cm;    iznad rukohvata prečnik štapa je  19,5 mm ; debljina vrha štapa-3 mm  težina štapa- 369 gr. Najveća karika je #30; vršna # 10 ,   - Cena za komad -3190 din                                                

-Tri štapa-   Besplatna poštarina!

Štapovi  su novi  mogu da nabavim više komada, Imam ovaj štap i na 3,6 m!
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam        ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #48685971
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.