slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

SAPA Emerald 2m 10-30 gr NOVO

2.000 din

Zrenjanin
Novo
2.764
32
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka , odličan karbonski varaličarac po fantastičnoj ceni!  Odličan i povoljan karbonski štap za  Lajt varaličarenja!  SAPA Emerald   2m 10-30 gr u dužini od   2 m  težini bacanja    10-30  grama je odlično izbalansiran štap sa oštrom i   brzom akcijom  . Pravi štap za pecanje klena, pastrmke, bandara, bassa  leptirima i voblerima. Iako nema pun vrh od karbona ovaj štap ima dovoljnu oštrinu i za jigovanje sa manjim  glavama(do 10 -tak grama)! Odličan za pecanje na manjim rekama gde dominira klen ili pastrmka.   Opremljen je sa   kvalitetnim SIC provodnicima otpornim na trenje upredenih struna .  Vršni provodnik je sa 3 tačke oslonca  i napravljen tako da se struna ne može mrsiti oko njega- veličina provodnika je # 6 mm! Najveća karika je # 20 mm .     Rukohvat je izrađen od EVA pene   sa sažnim halterom .     Štap je veoma izbalansiran -odlično leži u ruci  .   Halter je tako napravljen da je jedan deo blanka go - odlična detekcija i čitanje dna sa jig glavama .     Cena ovog štapa za ovakav kvalitet  je fantastična! ! ! . Teško je naći štap koji u ovoj težini bacanja da imaju lepu oštrinu, a da nemaju pun vrh od karbona! Veoma pogodan za za poklon za  juniore - lagan je , kvalitetan, super cena , deca će imati utisak da drže najbolji štap u ruci! Štap je   nov, mogu da nabavim više komada.



-SAPA Emerald   2m 10-30 gr-  dužina    2 m; težina bacanja 10 do 30 grama , težina štapa  116 gr (dig. vaga)  ; broj delova -2  ; Broj provodnika -6 ; izrađen od moduliranog karbona -  transportna dužina-  104 cm;  udaljenost od kraja štapa do vrata mašinice  - 38  cm ; debljina blanka iznad halter - 9,2 mm;     -cena  2000 din za komad.  


   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #97516014
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.