Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Triangle Champion bolo 5005 5m Novo

3.800 din

Zrenjanin
Novo
2.325
9
pre 8 dana
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Bolonjez   Triangle Champion Bolo 5005  u dužini od 5m. Štap koje će obradovati ribolovce koji traže povoljan štap sa odličnim karakteristikama! Visoka brzina i oštrina štapa, lak štap , odličan dizajn.  Stvarna dužina štapa je blizu 5m!  Poznavaoci bolonjez štapova će prepoznati sličnost štapa sa već proverenim odličnim štapom  Globe New Hunterom  , ali se razlikuje od njega što je duži za  20-tak cm  ! . Težine bacanja je   oko 25 -30gr. Štap sa velikom rezervom snagom osrednje oštrine i brzine ! Poznavaoci brenda Triangle znaju koliki je veliki kvalitet na ralaciji cena-kvalitet kod artikala! Cena-kvalitet - perfektan!

-Triangle Champion 5005  bolo  - Dužina 5 m  ; transportna dužina-125 cm  ; delova-5; Težina         -223 grama(dig. vaga) ; materijal-  IM 7  karbon  -CENA -    3800 din  !  

                                                                                                        
  Imam u ponudi   ovaj štap i kao takmičarac -6m i 7m  i kao bolonjez na             4m i 6m  (pogledati u mojim oglasima ) . Štap je naravno nov !                                                                                                       
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.             POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom!               Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #56473972
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.