slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Lineaeffe Rapid Onix FD 50 Hi -Speed Novo

3.650 din

Zrenjanin
Novo
1.901
8
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA za dubinski ribolov i za teži feeder ribolov . Velika i super brza mašinica sa prenosom - 6.3:1  .  Lineaeffe Rapid Onix FD 50 Hi -Speed    je odlična i ozbiljna mašinica za srednje teški i teški ribolov   . Prečnik špulne je velik- 55 mm         . Brzina velika - 6.3 :1.       Iako nije našminkana radi se odličnoj mašinica veoma utegnutoj sa veoma preciznom i mikropodesivom prednjom kočnicom. Pored osnovne metalne špulne dobija se i rezervna grafitna špulna  kapaciteta.   Metalna ručica - bez malo lufta. Mašinica je označena sa Top Performance ne bez razloga !  Mašinica je tako dobro utegnuta i toliko dobro radi da ostavlja utisak mnogo skupljih mašinica !    Mašinica ima odličan rad -ujednačen i tih , cena nikako ne odgovara velikom kvalitetu ove mašinice ! Mašinica je upotrebljiva za srednje težak dubinski ribolov -štuka, smuđ, šaran. Kao i za teški feeder ribolov na rekama i jezerima. Pogodna i za takmičarski klasičan feeder ribolov i za metod ribolov šarana. Zbog velike brzine manje se gubi vremena na izvlačenju hranilice iz vode nego sa mašinicama sa manjim prenosom . I pored velike brzine ova mašinica je snažna i ima vučnu snagu da se sa njom mogu koristiti i hranilice od 80,100 grama!   Mašinice je       nova. Na stanju 1  mašinica mogu da nabavim više komada za veoma kratko vreme!
Na jednoj od fotografija je slikana sa najmanjom veličinom ovog modela mašinice - sa veličinom 20.  
Besplatna poštarina za ovu mašinicu!   

    Lineaeffe Rapid Onix FD 50 Hi -Speed   - broj ležaja-   8-7+1; kapacitet  špulne -                           0.35mm-195m ,0.40mm-150m,0.50mm-95 m ,   ; prenos -6.3:1; težina 414  gr sa metalnom špulnom;  (mereno digitalnom vagom)- cena za komad    - 3650 din                                                                              
Imam u ponudi ovu mašinicu u veličini 20 i 40 , mogu da nabavim ovu odličnu  mašinicu i u veličini:  30   .  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.       POVOLJNA POŠTARINA-imam                        ugovorne cene sa kurirskom službom!       Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #98213571
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.