slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lineaeffe Vigor Commando Camo 60 NOV

2.430 din

Zrenjanin
Novo
2.844
32
pre 7 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA!  Lineaeffe  Vigor Commando Camo 60 Bait Runner  je odlična   šaranska mašinica za malo para. . . Telo je grafitno sa kamuflažnim dezenom . . Špulna je   ABS sa već namotanim najlonom debljine oko 0,35 mm .  Prečnik špulne je  - 60 mm   . Rezervna špulna je od pravog grafita. Odličan rad mašinice, kompjuterski balansiran rotor, kočnica je precizna . Sharp sistem zaustavljanja rotora. Preklopnik bait-a je metalan. Regulator slobodnog hoda je  precizan i pouzdan. . U ovoj veličini je mašinica primerena šaranskom  ribolovu, odlična i za pecanje štuke na balerinu , kao   i smuđa na dubinku(naročito na jezerima). Cena- kvalitet ove mašinice je za čistu 10-tku! . Mašinica je naravno   nova, na lageru  3  komada, mogu da nabavim više komada za kratko vreme.  
                                
Recenzije po stranim sajtovima za ovu šaransku mašinicu su veoma pozitivne.                                 
Pogledajte na Youtube:                                 
-Распаковка Lineaeffe Baitrunner Vigor Commando Camo 60

  - Lineaeffe  Vigor Commando Camo 40 Bait Runner    -broj ležaja - 1  . Prenos   5.2:1  kapacitet                         0.45mm -140 m; 0.50mm-115m;  0.60 mm- 80 m; težina   448  grama kataloška(stvarna težina je manja -443 grama sa namotanim najlonom )-cena   2430 din.  

                
Pored ove veličine imam ovu odličnu jeftinu mašinicu i manju,   u veličini 40  (pogledati u mojim oglasima).                                                                                         

Tri mašinice - besplatna poštarina!

  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.  POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #97201073
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.