slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Shizuka SK6 FD 3000 NOVO

1.680 din

Zrenjanin
Novo
4.944
37
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka! Odlične mašinice po veoma povoljnoj ceni! Mašinica koja i te kako prelazi okvire ovog cenovnog ranga !  .   Shizuka SK6 FD 3000  je mašinica u nižem  cenovnom rangu, ali po kvalitetu je baš odlična mašinica. Prelepa mašinica sa namotatim najlonom gratis . Ona će zadovoljiti potrebe ribolovaca koji traže ozbiljnu mašinicu u tom rangu.    Špulna je metalna-aluminijumska    široka--Fi 48 mm,  poseduje i rezervnu grafitnu špulnu.    Ručica je  metalna ofarbana u sivu boju sa gumiranim rukohvatom (prstohvat) . Mašinica ima veoma lep, tih i ujednačen rad prilikom okretanja ručice. Kočnica je precizna i mikro podesiva. Telo je snažno grafitno  veoma čvrsto i veoma utegnuto- Strong Grafite body.   Mašinica je odlično utegnuta , nigde nema lufta -ručica, rotor , špulna.   Za malo para jedna lepa jeftina vraličarska mašinica. Odlična i za lakši statični ribolov - babuška, deverika , .   .   Najlon je transparento sive boje debljine oko 0.30 mm. Mašinica je naravno nova, mogu da nabavim više komada, na lageru 1 komad.   Cena -kvalitet -čista -10-tka! Mašinica  izgledom , radom i kvalitetom daleko prevazilazi ovaj cenovni rang!  

       Shizuka je mali brend koji pokušava da sa odličnim balansom cena -kvalitet da se probije na svetsko tržište , a koliko je uspela . . . ove mašinice su najbolji dokaz.                                                                                      

- Shizuka SK6 FD 3000-Kapacitet špulne je  0.25mm-215 m;   0.30mm-150 m ;   0.35mm-95 m;  prenos 5.2:1; broj ležaja 1  ;   težina mašinice sa namotanim najlonom je 291 gr. (digitalna vaga);   bez najlona oko  270 gr-cena   1680 dinara.  


Pored ove veličine mogu da nabavim ovu mašinicu u veličini Shizuka SK6 FD 4000(310 gr;5.2:1),  informacije oko cene. . .    .  Imam u ponudi u veličinama 2000 i 5000 (pogledati u mojim oglasima) .    

Napomena:    prilikom prvog kontakta sa mašinicom obratiti pažnju na ručicu , ima  4  žleba  na preklopnom delu koja treba da   uđu u "ženski deo " (vide se žlebovi na jednoj fotografiji).  

 Mašinice su nove. Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.                       POVOLJNA POŠTARINA-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi )

ID Oglasa: #58894770
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.