Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Triangle VI Gold 3000 (BG Daiwa) Novo

6.600 din

Zrenjanin
Novo
8.316
37
pre 9 dana
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog


NEMA NA STANJU!

Unapređeni VI Triangle - Triangle VI Gold 3000  moćni metalni snagator -. Udarni modela  Triangla proizveden u Koreji za kapitalne ribe . Mašinica je  veličine između 60 i 70 . U odnosu na već provereni model Trianga VI ova ima zlatnu špulnu i moćnu borbenu ručicu -Power Handle  Ova mašinica je identična čuvenoj BG Daiwi koje su rađene u Banax fabrici. Mašinica je totalno metalna, a proizvođač daje doživotnu garanciju na pogonski zupčanik koji je od kvalitetnog  mesinga  (srce svake mašinice). Ako vam treba moćna mašinica za lov dvocifrenih i trocifrenih somova i šarana divljaka to je ova. Lageri su napravljeni od   nerđajućeg čelika  i ima ih 3. Telo i rotor mašinice su napravljeni od   anodiziranog visoko izdržljivog aluminijuma. Moćna metalna ručica se uvrće direkno u pogonski zupčanik. Debljinu navoja ručice -6 mm  u donjem delu navoja i   7mm  u gornjem delu (navojni deo ručice je   čist čelik!    . Okrugli deo ručice u preklopnom delu je prečnika čak 18mm  - moćna ručica! ! ! -  Uz mašinicu se dobija i rezervna špulna koja je isto metalna kao i osnovna . Sa ovim mašinicom ćete pecati kapitalne somove, šarane, amure, . . i da vas mašinice nadžive.    Verovatno najsnažnija mašinica u ovom cenovnom rangu kod nas! Ogromna vučna snaga , luft je nepoznata imenica za ovog snagatora. . .    Mašinice su nove , mogu po potrebi nabaviti više komada kao i klasičan  Vi  sa plavom špulnom             .

Kapacitet špulne je    0.35mm - 320m; 0.40mm- 240m; 0.45m-190m;0.50-150m. Prenos :              4.6 :1; Mašinica je teška    615 gr. prečnik oboda špulne: fi 68 mm - cena 6600 komad

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom .   POVOLJNA POŠTARINA-imam                      ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i  izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #58461433
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.