slika
slika
slika
slika
1 od 4

Spiderwire Cap Airtech NOV

1.900 din

Zrenjanin
Novo
621
6
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Jedan od najlepše dizajniranih kačketa u svetu ribolova! Kvalitetan kačket Spiderwire Cap Airtech  za ribolovce .

Kapa Spiderwire modernog dizajna, lagana i elegantna, izrađena od poliestera,   uspešno štiti glavu od UV zraka. Leti održava svežinu, ujesen održava toplotu i  uklanja znojenje spolaj zahvaljujući visokom stepenu prozračnosti materijala. Na prednjoj strani  ima natpis Spiderwire. Veličina je univerzalna, boja : crna , podešavanje  se vrši uz pomoć kvalitetne trake sa zadnje strane.

 -Spiderwire Cap Airtech  -Cena -1900,00 din

Odličan poklon za ribolovce .  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam ugovorne cene sa kurirskom službom!  Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto(u pola kilograma moguće je spakovati 4 -5 kačketa! ) . Pogledajte i ostale moje oglase! ! ! (kliknuti na "kp izlog" i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #115594171
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.