slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

"Zmija" kederice 11 mm okca 5m

1.150 din

Zrenjanin
Novo
1.591
17
juče
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog


Novitet- "Zmija kederica" sa sasvim dugačijim plovcima ! Umesto klasičnih plutajućih belih plovaka ova kederica ima plutajući kanap (plutajuća masa obložena tkaninom spolja). I dalje je ovo plivajuća kederica ali sa bitnim novinama. Za lov srednjih i nešto krupnijih kedera -od 11 cm pa nagore.

Ovakva kederica ima niz prednosti u odnosu na klasičnu :  
Detekcija - klasična kederica detektuje da je keder u mrežici samo plovcima, ova kederica detektuje celom dužinom ;  
Kamuflaža - manje plaši kedere od klasičnih plovaka ;  
Bolja raširenost kederice u vodi od klasične - pravilniji raspred cele mreže u vodi zato što je cela površina plutajućeg kanapa na površini vode, za razliku od klasične kederice gde su samo plovci na površini , ostalo je u vodi . . . ;  
Manje se mrsi - plovci znaju da se upetljaju oko kanapa pa se lakše mrse što se sa ovakvom kedericom ne dešava;  
. . .  ;  
- . . . i zato što je drugačija od drugih.  
Kederice su dužine 5m. dubine 1,05 metar veličine okaca 11x 11mm, izrađene su od kvalitetnog i jakog transparentno sivog najlona proizveden u Japanu(Momoi Fishing);  debljine najlona 0.15 mm . Kederice su "brze" jer imaju 18-to gramski olovni kanap-cena za komad- 1150 din 

Za sad u ponudi  "zmija kederica" sa okcima od 8mm,   9mm,    10 mm ,11mm i 12mm ;   ukoliko postoji potreba biće i drugih veličina okaca. Imam u ponudi i klasične kederice kederice od 8;9;10;11mm i 12mm okaca (pogledati u mojim oglasima ).  

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam           ugovorne cene sa kurirskom službom!     Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"          i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #51870748
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.