slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Bank stick 51 -88 cm nerđajući čelik (stainless stell)

550 din

Zrenjanin
Novo
2.675
25
pre 3 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Top kvalitet! Izuzetno kvalitetan Bank stick izrađen u potpunosti od nerđajućeg čelika(stainless steel) . Za višestruku namenu- za držače štapova, čuvarke, indikatore , za izradu tripoda. . . . Veoma masivan sa  univerzalnim navojem na vrhu i dodatnom punom šipkicom za lakše zabadanje u tvrdu podlogu. Dužine je 51  cm  u sklopljenom i  88  cm  maksimalno raširen   . Navojni šraf je ceo od metala sa pokretnom polugicom za stezanje. Špic koji se zabija u zemlju je veoma poizdan i oštar   . Jedan izuzetno kvalitetan držač sa višestrukom namenom . Spoljni prečnik cevi je  čak 12,5 mm !   Težine je 262  gr  što dovoljno govori o masivnosti bank sticka. Poseduje i plastičnu pločicu koji štiti navoje od ulaska prljavštine u navoju. Cena kvalitet je perfektan jer se radi o vrhunskom artiklu. Imam više komada na lageru. Držači su novi.  
                                                                              
Bank stick 51 -88 cm nerđajući čelik (stainless stell)Cena:   55dinara   komad

  
 Imam i ostale komponente u ponudi: feeder držače, U i V profile, flexi držače, buzz barove, tripod adaptere (pogledati u mojim oglasima). . .           
                 


  Na lageru više komada komada
  !   POVOLJNA POŠTARINA-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi )
ID Oglasa: #59580944
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.