Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bank stick 62-110 cm Novo

300 din

Zrenjanin
Novo
1.456
19
pre 3 dana
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
PREPORUKA. Proizvedeno u Srbiji! Bank stick izrađen u potpunosti od metala za višestruku namenu- za držače štapova, čuvarke, indikatore , za izradu tripoda. . . . Izrađen od debelozidne veoma jake niklovane cevi sa mesinganim univerzalnim navojem na vrhu. Dužine je 62                                cm  u sklopljenom i                        110  cm  maksimalno raširen   . Špic koji se zabija u zemlju je presovan   . Jedan veoma kvalitetan držač sa višestrukom namenom . Spoljni prečnik cevi je                              8 mm  . Težine je                              200 gr  što dovoljno govori o masivnosti cevi. Za razliku od kineskih tankozidnih držača ovaj je veoma jak i čvrst! Cena kvalitet je perfektan jer se radi o trajnom i veoma snažnom bank sticku. Artikal je proizveden u Srbiji ! Imam više komada na lageru. Držači su novi.                                                                                 
-  Bank stick 62-110 cm - Cena   - 300 dinara   komad                                

Imam i ostale komponente u ponudi: feeder držače, U i V profile, flexi držače, buzz barove, tripod adaptere (pogledati u mojim oglasima). . .  
  Na lageru više komada komada  !    POVOLJNA POŠTARINA-imam  ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #47473999
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.