slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

VMC 7119BN Drop Shot (vel 8 - 1/0) NOVO

250 din

Zrenjanin
Novo
5.690
50
juče
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Sada i v 4 ! Vrhunska udica za Drop Shot tehniku. Jedna od najkvalitetnijih i najoštrijih svetskih udica za ovu tehnuku ! VMC 7119BN  Drop Shot Spark Point  u veličinama:   8,6 i 1/0 . Udice sa vrhom izuzetne oštrine i probojnosti -"Spark Point"(kopljasti oblik vrha koji izuzetno probija ribu). Velika probojnost, oštrina i snaga ove udice . Žilave i jake jer se radi o   vanadijumskim  udicama.   Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za    50 %  jače od drugih udica iste debljine ! Vanadijum pored snage daje i izuzetnu lakoću udice, pa je prezentacija mamca bolja !     Veličine 8 , 6 i 4 odgovaraju UL Drop Shotu bandara dok je 1/0 odlična za smuđa, basa i štuku (ozbiljna snažna udica! ) . Kvalitet ovih udica je iznad njihove cene! Imam u ponudi i olova za drop shot, kao i laste odličnog kvaliteteta za tu tehniku.                                                                                                                                                        

-   VMC 7119BN  Drop Shot -   
- Veličina 8 - 10 udica u pakovanju - 250,00 din
- Veličina 6 - 10 udica u pakovanju - 250,00 din

- Veličina 4 - 10 udica u pakovanju - 250,00 din -nije slikana, ima je na stanju !
- Veličina 1/0 - 10 udica u pakovanju - 300,00 din
                             
                                                                              
                                                        
VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                         
  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !   

ID Oglasa: #50731356
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.