Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lineaeffe Seat Box BIG (stolica -kofer )

2.550 din

Zrenjanin
Novo
2.584
35
pre 2 dana
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
NEMA NA STANJU!

PREPORUKA . Artikal koji će vas oduševiti! Lineaeffe Seat Box BIG je toliko univerzalan za sve vrste ribolova da ga je nemoguće smestiti ga u jednu kategoriju. Stolica  , kofer za sitan pribor i veliko spremište -  "kontejner " u jednom artiklu (tri u jedan) . Idealan za kraća pecanja, gde nećete nositi gomilu pribora , već samo štapove  i naravno Seat Box BIG . Sedište je udobno sa mekanim sedalnim delom.  Velika kutija (spremište) je toliko univerzalna da može da posluži u više svrha u zavisnosti od situacije. Može se koristiti za smeštaj prihrane i mamaca, ulova, krupnih delova pribora, hrane i vode za ribolovca. Kontejner i gornju deo (kofer su odvojeni -svaki se posebno otvara. . . Deo za sitan pribor se sastoji od 4 male kutije za sitan pribor , izrađene od silikonske plastike dimenzije 14 cm x 7 cm širina x 2,5 cm dubina. Donji deo je sa dve velike pregrade koje imaju pregradice koje se mogu skidati  po želji . Dumenzije tih pregrada su : 31 cm dužina x 8 cm širina x 6 cm visina. Seat Box BIG se jednostavno nosi -ima snažan kajš . Proizveden od  veoma kvalitetne debelozidne plastike. Zatvaranje je sigurno sa jakim i sigurnim patent zatvaračem. Veoma koristna stolica -kofer, koja vas jednostavno oduševi koliko je koristna. Može se koristiti kako za pecanje sa obale u slatkovodnom i morskom ribovu, tako i za pecanje u čamcu! Ukoliko nemam na lageru , brza nabavka -od 2-7 dana! Artikal je nov, , mogu da nabavim više komada! Pored ovog modela mogu nabaviti i Lineaeffe Super BOX(info)!  
                                                                    
-Lineaeffe Seat Box BIG -dimenzije : visina : 38 cm; dimenzija sedalnog dela : 34 x 21 cm; dimenzija najšireg dela 36 x 23 cm; visina samog "kontejnera" 27,5 cm; težina: 1,8 KG - cena 2550 din. za komad

Odličan rođendanski poklon za svakog ribolovca- artikal sa kojim se ne može pogrešiti!

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.   Povoljna poštarina-imam                         ugovorne cene sa kurirskom službom!     Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #72915207
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.