slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Aromatizovane silikonske larve komaca

80 din

Zrenjanin
Novo
3.396
66
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Silikonski veštački larve komaraca u veoma snažnoj aromi (mesna)-vers de vase . Odličan kvalitet - domaći artikal (proizvedeno u Srbiji). Dužine oko 18 mm , širine 2 mm. Jedan od najboljih mamaca za ribu, takmičari bez larve nemaju šta da traže. Veoma su mekani i bez mirisa na gumu. Pogodni za sbirolino tehniku, ultralajt varaličarenje(na mikro glave). U kombinaciji sa živim mamcima odlična kombinacija, naročito zbog intezivnog mirisa  .   :  
                          
    
  -Cena pakovanja  je 80 dinara  
      
   Imam više pakovanja na lageru.   Imam u ponudi i silkonske pop-ap kukuruze u aromama, boile gumirane pop-ap u aromama i crviće silikonske(pogledati u mojim oglasima).  
                            
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom.   POVOLJNA POŠTARINA-imam        ugovorne cene sa kurirskom službom! Pogledajte i ostale moje oglase!  (kliknuti na"kp izlog"i izlistaće se svi moji oglasi ).
ID Oglasa: #57959017
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.