slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Japanska udica za soma sa pločicom rinfuz 5/0 NOVO

28 din

Zrenjanin
Novo
2.178
21
pre 6 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka! Vrhunska udica za soma! Snažne i  veoma kvalitetne Japanske udice u  BN varijanti u veličini 5/0  izrađene od oplemenjenog čelika sa dodatkom Hi karbona . Udica ima izuzetnu probojnost i probojnost zahvaljujući  kopljastom vrhu udice.     Udica je  Strong -izrađena od srednje debele žice, ima snage i za najveće somove i morske predatore. , a oštrina udice je jako velika. Pločica je debela odlino obrađena bez oštrih ivica. Ispod pločice zu žlebovi koji omogućavaju idealno vezivanje čvora i nemogućnost da čvor sklizne - idealno drži čvor na jednom mestu.    Iako je udica  Saltwater(za morski ribolov),   veoma je primerena i za lov soma! Odlična debljina udice za klasične somovske mamce: rovca, debele gliste , durdubaka. . . (nije predebela). Udica za svoju veličinu nije teška. Kvalitet udice na nivo udica koje se prodaju preko 60 dinara komad! Količine su ograničene u nabavci, udica je super kvalitetna , a cena i više nego povoljna!  

   Japanska udica za soma sa pločicom rinfuz
-5/0 -  Dimenzije udice :  visina :   32 mm ;   širina:   22 mm ;   debljina žice:    # 1,7 mm:   cena za komad -   28 din ( 100 i više komada  25 din 

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom! Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"               i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate  na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

 

 

ID Oglasa: #47345953
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.