slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VMC 7038 BN Match Special Bend

195 din

Zrenjanin
Novo
892
2
pre 7 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Francuske udice  VMC 7038 BN   Match Special Bend  varijanti  izrađene od čelika sa dodatkom   vanadijuma  . Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za             50 %  jače od drugih udica iste debljene ! Udice su u black varijanti, udica je ravna , izuzetno su oštre a vrh je"needle cone"  ( tehnika oštrenja sabijanjem i usmeravanjem ka vrhu metalna vlakna . Vrh koji je obrađen više sabijanjem nego oštrenje je oštriji i jači nego kod ostalih udica-teže se tupi). Popularan i proveren oblik udice. Udica je tanja -Fine Wire  ali pritom   snažna za ovu debljinu žice i veoma oštra. Odlična za crve, kastere, šećerac. . . - Udicu koju treba koristiti i kod uslova kada riba opreznije uzima mamac. Feeder, match, u manjim brojevima i za   plovak.    Veličina udice je nešto veća nego što brojevi pokazuju !                                                                                                                     

-VMC 7038BN Match Special Bend  -     u veličinama  14;16 i 18  .   10  udica u pakovanju -cena   195 din  pakovanje

VMC je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji-proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                       
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"         i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.  Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #43766470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.