slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VMC 7237 BN Super Light Inline Single

330 din

Zrenjanin
Novo
1.255
16
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

VMC 7237 BN Super Light Inline Single-      jednokraka dizajnirana da zameni trokrake udice na varalicama. Sa ovakvom udicom mogućnost zapinjanja varalice za prepreke je svedena na minimum. Ulovljena riba se lakše oslobađa od udice - manje se povređuje. Zbog širine udice mogućnost otpadanja ulova su svedena na minimum. Široko okce na udici daje nesmetan rad voblerima. Može se koristititi i na slatkim i slanim vodama. Preporuka za jezero Joca (manja povreda ulova); preporuka i za   voblere i glavinjare . Osim za varalice ova udica se može koristiti i za druge namene , recimo za flexi jig (kada se koriste manji silikonci i manji kederi). . .                                                                   
Udice sa jednim od najboljih oštrenja   VMC udice -  "needle sharp" -fenomenalno oštrenje  (brušenje pojedinih delova vrha sa savršenom završnicom hemijskog oštrenja).       Izuzetna jačina, probojnost i oštrina udice. Udica izrađena od čelika sa dodatkom       "HI karbona"-                               karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu.                                                                             
. Mogu da nabavim veću količinu udica .                                                                             

  -Imam ih u 7  veličine :                                             
    -Veličine : 1;2;   4 ; 6 ;10   - pakovanje 10  komada - cena     330 din                                              
-Veličina    1/0 -pakovanje 10  komada- cena    410 din     
 -Veličina    2/0 -
pakovanje 10  komada-cena    430 din 
 
 

Veličine 6 i 10 pogladati u mojim oglasima 

      U  ponudi imam i veoma kvalitetne split ringlove(alkice) od prohromske žice (veoma velik izbor, odlične cene),  3D oči, glavinjare. . .        

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).             Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,             POVOLJNA POŠTARINA-imam                               ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"           i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.               Pogledajte i ostale moje oglase!   ! !  

ID Oglasa: #44658448
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.