slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

VMC 9291 Ni Faultless Baitholder

195 din

Zrenjanin
Novo
619
6
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Karbonska udica  VMC 9291 Ni Faultless Baitholder  u nikl varijanti . Izrađena od srednje debele žice izuzetne snage , udica visoke oštrine i velike probojnosti  sa proverenim tradicionalnim oštrenjem VMC udice -  "cut point". Karbonska snažna , oštra udica sa dva zareza na telu (karbon stabiliše    čelik i daje mu veću snagu). Ova udica je u proseku 25 % jača od drugih udica iste debljine  , vrh udice je izuzetno postojan i ne tupi se . Odlična udica za sve grabljivice - u manjim veličinama cverglan(američki som) , smuđ, u većim štuka, som . Odlična udica i za izradu strimera za štuku i bucova.                                         
                                                            
  Imam ovu udicu u sledećim veličinama:                                                     

- Veličina     1    -cena za pakovanje  10 komada195 din
-Veličina    1/0  -cena za pakovanje  10 komada235 din                                                            
- Veličina   2/0  -cena za pakovanje  10 komada265 din
- Veličina   3/0  -cena za pakovanje  10 komada280 din
- Veličina    4/0  -cena za pakovanje  10 komada- 320 din

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                     
      POVOLJNA POŠTARINA-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto do pola kilograma težine paketa.

ID Oglasa: #47346134
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.