slika
slika
slika
1 od 3

VMC trokrake 7545 BN Spark Point Vel.10

57 din

Zrenjanin
Novo
1.512
10
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Jedna od najkvalitetnijih i najoštrijih  VMC trokraka serije     7545BN Spark Point 1x strong             u veličini       10. Vrhunska trokraka  za varalice . . . Crne boje , vrat kraći. Udice sa vrhom izuzetne oštrine i probojnosti -"Spark Point"(kopljasti oblik vrha koji izuzetno probija ribu). Velika probojnost, oštrina i snaga ove udice . Udica izrađena od čelika sa dodatkom     "HI karbona"-karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu. Prvi sinonim na VMC su trokrake i jig udice -vrhunski kvalitet udica. Ko voli da ima savršenu trokraku to je ova!                                                                                                                                                           

-   VMC trokrake 7545 BN Spark Point Vel.10  -  cena 62,00  din komad; od 30-50  kom-  60,00  din. komad; 0d  50-100  komada 57,00  din; od 100- 200 komada  - 55,00  din; preko 200  kom- 53,00 din

Dimenzije  :           12.50 x14 mm  (spoljna širina X visina).                               
                                                                              
Cene za veći broj trokraka se odnosi na ukupan broj trokraka, nije vezan za jednu veličinu i jedan model(moguće je naručiti više modela i veličina  VMC  i  Cannella  i dobiti niži cenovnik). U ponudi imam i odlične alkice za varalice- split ringove(pogledati u mojim oglasima).                                                                 
                                                                                                                              
  U ponudi imam i kvalitetne alkice za varalice(pogledati u mojim oglasima).                                                         
VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                         
  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,             POVOLJNA POŠTARINA-imam                    ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"               i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.             Pogledajte i ostale moje oglase! ! !  

ID Oglasa: #44658240
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.