slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Blinco Tactic Suspending/Tonući 8cm i 10 cm sa zvečkom

530 din

Zrenjanin
Novo
1.480
18
pre 5 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Blinco Tactic suspending sporo tonući vobler domaće proizvodnje punijeg  tela klasičnog oblika  , sličan gavunu ili beovici.   Opremljen je sa zvečkom ,  pa dodatno iritira grabljivice. Pogodan za ribolov u svim uslovima na slatkim i slanim vodama. Veoma pogodan i za twich tehniku, jer se mrda i u pauzama između vođenja. Visoke preformanse plivanja mu omogućavaju odličan rad na rekama u brzim vodama i jakim strujama . Uspešno testiran na slatkim i slanim vodama(pogledati fotografije sa ulovima) . Sve grabljivice ga vole! Kao i svi ostali vobleri iz domaće proizvodnje Blinco Luresa i ovaj je izrađen od veoma jake nesalomive plastike polikarbonat .  Telo svake varalice je pažljivo spojeno ultra-zvučnim varenjem.  Vobleri su ručno bojeni i finilizirani. U bojanju se koriste najkvalitetnije vodootporne boje, s tim da se nakon temeljnog bojanja, svaka varalica dodatno štiti s dva sloja poliuretanskog laka. Opremljeni su sa kvalitetnim VMC trokrakama. Svaki model je opremljen sa 3D  očima.   Razvojni put Blinko voblera je usledio posle testiranja varalica na morima i jezerima . Testirani na Jadranskom moru , Egejskom, na rekama Slovenije. Svaki vobler je testiran pre konačnog pakovanja!  

Blinco Needle se pravi u 2 dve dužine :  pravi se u 7 atraktivnih dekora (pogledati na prvoj fotografiji) . Suspending sporo tonući je model.   

- Blinco Tactic 8 cm 9 gr dubina ronjenja 0,6-1,2 m -  cena za komad 530  din

- Blinco Tactic 10 cm 18 gr dubina ronjenja 0,9-1,5 m -  cena za komad 550  din


POVOLJNA POŠTARINA
-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!       Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ).
ID Oglasa: #84139795
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.