slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Tvister Wist New Drago Floating (plivajući) Novo

340 din

Zrenjanin
Novo
2.359
29
pre 3 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Veoma kvalitetni tvisteri ! Tvister Wist New Drago Floating (plivajući) je tvister sa veoma neobinim izduženim repom koji stvara neodoljivu vibraciju . Aromatizovani su sa ribljom aromom pa su neodoljivi za grabljivice i duže zadržavaju varalicu u ustima. Nalaze se u blister pakovanju  sa ležištem za svaki tvister. Na taj način zadržava savršen oblik bez deformacije. Izrađeni su od kvalitetnog plastisola .

NAPOMENA : treba obratiti na dužinu tvistera , veći je nego što ga proizvođač deklariše! Proizvođač meri do krivine tvistera, a naši ribolovci su navikli na meru izduženog tvistra (do kraja repa) . Tako da ovih 3,5 inči je realnih 5 inči ! Dužina jig udice koja odgovara ovom tvisteru je oko u rasponu od 43 do 48 mm 
                                                 

- Tvister Wist New Drago Floating (plivajući)  - dužina tela u opušenom stanju -9 cm; u radnom stanju-oko 14 cm   ; težina: 22,3 gr;   odgovara jig udica u rasponu 43 mm do 48 mm ;  -Celo pakovanje    od 5   komada -340 din ;  

 

Na stanju dekori : #13 i #15 (pogledati fotografije).     

Imam više pakovanja na stanju. Pored ovog plivajućeg modela imam u ponudi i klasični model : Ukucati u moj KP izlog " Tvister Wist New Drago"



U ponudi imam imanje Relaxove tvistere , kao i šedove šedove;   (pogledati u mojim oglasima).                                                                   
POVOLJNA POŠTARINA
-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom! Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.

ID Oglasa: #44061981
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.