slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vertigo V-Blade 4,5cm 7 gr. NOVO

360 din

Zrenjanin
Novo
1.586
32
pre 7 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Najkvalitetnije metalne glavinjare u Srbiji! Veoma popularne Hand -Made metalne glavinjare Vertigo sa metalnim snažnim telom , opremljene sa kvalitetnim VMC trokrakama i savršenom obradom i farbanjem. Model V-Blade 4,5cm 7 gr.  je odlična glavinjara za Medium i  Lajt ribolov. Dosta laka odlična kao univerzalna glavinjara za bucova, smuđa, štuku, a nije prevelika ni za lakši ribolov- za krupnu pastrmku, klena i bandara.   Opremljena sa dve VMC trokrake čuvene VMC 9632 BZ -koje su snažne i odlično kače ribu, ili je u pitanju odlična VMC trokraka 9622 BZ 1 x strong (snažna i oštra udica)  . Na jednoj fotografiji su dostupni dekori . Zbog male težine pogodna za ribolov i na plićim mestima . Ima 2 rupe za kačenje kopče. Na prvoj rupi rad glavinjare je lakši i brži, na drugoj rupi vibracija tela je veća. Varalica brzo počinje da radi nakon motanja najlona(strune) . Za razliku od kineskih metalnih glavinjara telo Blad-e je izrađen od kvalitetnog i snažnog metala otporno na velika opterećenja. Kineske su lošeg kvaliteta i lim je od metala koji lako puca na opterećenje. . .

NAPOMENA: cena je za kompletnu varalicu sa trokrakama i ringovima i upakovanom u adekvatnoj ambalaži (blister pakovanju).

  Ukucati u You Tube da vidite savršen rad ove varalice:   Vertigo Lures - V-blade Rad U Vodi Metalne Glavinjare

       - Vertigo V-Blade 4,5cm 7 gr.  - Cena za komad 360,00 din

Pošto su varalice kompletno upakovane u ambalaži, odličan su i rođendanski poklon za svakog ribolovca!

     Spisak dekora i brojno stanje varalica - tj. trenutni lager):

  

   

   FT- 4 kom; - SFC- 3 kom;  -BC- 2 kom, ;  -WT- 4 kom; - BCT - 4 kom;  -HT- 4 kom;   -BT - 3 kom;   -S - 3 kom;  -WZR- 3 kom;   -WSR- 5 kom ; -WBR - 3 kom;   -WRR-2 kom, ;    -WGR- 3 kom,    -BBR- 2 kom,   -BSR- 3 kom,  BZR- 3 kom

  
U ponudi imam i ostale modele Vertigo metalnih varalica-  V-Blada i B-Blada (pogledati u mojim oglasima) .

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,    POVOLJNA POŠTARINA-imam                     ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"    i izlistaće se svi moji oglasi ).    Pogledajte i ostale moje oglase!   ! !

ID Oglasa: #56311653
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.