• Mama i beba
  • Oprema za hranjenje i dojenje
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
pumpica za izmazanje

AVENT PHILIPS ručna pumpica za izmazanje. Malo korišćena, očuvana, ...

2.500 din
0
0

postavljen

danas

Priboj

Avent ručna pumpica

Avent ručna pumpica, kao nova, malo korišćena.

2.000 din
0
0

postavljen

danas

Stara Pazova

Jastuk za trudnice

U potrazi si za udobnošću tokom trudnoće Naši jastuci za ...

Kontakt
0
0

postavljen

danas

Subotica

Stolica za hranjenje

Maksimalno ocuvana stolica za hranjenje deteta marko Graco, bez ...

5.000 din
3
0

postavljen

danas

Zrenjanin

Mljackalice

Mljackalice cucle za voće , svežu ili zamrznutu hranu ...

400 din
1
0

postavljen

danas

Majdanpek

Portikle

Košuljice portikle za hranjenje od nepropisnog materijala Za poručivanje ...

500 din
1
0

postavljen

danas

Majdanpek

NUK pumpica za mleko

Na prodaju NUK pumpica za izmlazavanje mleka vrlo kratko ...

1.800 din
2
0

postavljen

danas

Beograd

Stolica za hranjenje

Stolica za hranjenje, bez ostecenja, u dobrom stanju

5.000 din
0
0

postavljen

danas

Stara Pazova

Idi na

Oprema za hranjenje i dojenje

Zahvaljujući velikoj zajednici oglašivača na KupujemProdajem, nabavka, razmena ili prodaja opreme za hranjenje i dojenje sada je sigurnija, brža i lakša. Sve što ti treba pronaći ćeš na KP-u i kupiti od pouzdanih prodavaca.

Takođe, ukoliko želiš da prodaš opremu za hranjenje i dojenje, postavi oglas i ubrzo će se javiti zainteresovani kupac.

Izaberi najbolje za svoju bebu

Ako planiraš kupovinu opreme za hranjenje i dojenje, na pravom si mestu. Sve što ti treba možeš da pronađeš u KupujemProdajem grupi za prodaju bebi opreme za hranjenje i dojenje. Pronaći ćeš opremu koja je potrebna za prve mesece bebinog života. Tu su različiti modeli flašica, pumpice za izmlazavanje, cucle, sterilizatori, grejači, jastuci za dojenje i mnogi drugi proizvodi.

Kada beba malo poraste, na KupujemProdajem pronaći ćeš oglase za hranilice, pribore za jelo, uređaje za pasiranje hrane, sokovnike, čaše, portikle, teglice, posude i razne druge artikle koji su važni za hranjenje mališana. Nema potrebe da gubiš vreme na obilaske prodavnica i upoređivanje cena, jer sve što ti treba možeš da pronađeš na jednom mestu.

Kada pronađeš proizvod koji ti je potreban, kontaktiraj s prodavcem. Ako uspešno realizujete kupovinu i prodaju, oceni ga, jer ćeš time doprineti njegovoj reputaciji na KP-u i preporučiti ga drugim kupcima koji traže slične proizvode.

Sačuvaj pretragu, ako odmah ne pronađeš proizvod. Za slučaj da trenutno na KupujemProdajem nema specifičnog proizvoda koji ti je potreban, ne odustaj. Sačuvaj kriterijume koje si uneo u pretragu. Ova opcija će ti omogućiti da sledeći put brzo i lako ponovo pokreneš pretragu, a na mejl će ti stići obaveštenje kada proizvod koji tražiš bude oglašen na KupujemProdajem.

Prodaj sve što ne koristiš - nekome je potrebno

Bebe brzo napreduju i prolaze kroz faze razvoja u kojima im je uvek potrebna drugačija oprema za hranjenje, u skladu sa uzrastom po mesecima i godinama. Ako imaš bebi opremu za dojenje i hranjenje koju više ne koristiš, a i dalje je u upotrebnom stanju, budi siguran da može da posluži nekom drugom. Unovči novu ili polovnu opremu za bebe. Na taj način ćeš olakšati kupovinu onima koji su u potrazi za proizvodima koje imaš, a od novca koji zaradiš možeš da kupiš opremu koja ti je potrebna za novu fazu razvoja tvog deteta. Postavi oglas za opremu za hranjenje i dojenje na KupujemProdajem, jer ovde možeš da prodaš praktično sve. Neko već sada na KP-u možda traži flašicu, pumpicu za izmlazavanje, sterilizator ili termos koji imaš, a tvoja beba ga više ne koristi.

Naravno, ako se baviš distribucijom opreme za bebe i decu, koja podrazumeva i opremu za hranjenje i dojenje, možeš da postaviš oglase i kreiraš KP izlog, gde će kupci videti sve tvoje proizvode i pronaći onaj koji im je potreban.

Postavi oglas brzo i lako. Registracija na KupujemProdajem je potpuno besplatna, jednostavna i neophoda ukoliko želiš da prodaš proizvod.

Brzo i jednostavno do uspešne prodaje

Kreiraj jasan i precizan naslov proizvoda, to su veoma važne stvari koje kupac prvo primeti. Dodaj fotografije i detaljno opiši ono što prodaješ. Naglasi da li je artikl nov ili korišćen, kako bi kupcima olakšao pretragu. Ljudi koji traže bebi opremu za hranjenje i dojenje znaju šta im je potrebno i zbog čega traže određene brendove i materijale proizvoda. Kada kupac kontaktira s tobom, budi odgovoran i ispoštuj dogovor. Uspešna prodaja i zadovoljan kupac mogu ti doneti pozitivne ocene na KupujemProdajem, što će uticati na tvoju reputaciju i kvalitetnu saradnju sa narednim kupcima.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.