slika
1 od 1

Huawei Mate 20 LCD Displej Ekran i touch + UGRADNJA

Kontakt

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
248
7
pre 2 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Servis Telefona Bezar
Član od 20.11.2011.

-Da li znaš da možemo da ti promenimo ekran u toku dana?

 

Da, donesi nam telefon do 11h na našu adresu, mi ćemo poručiti šta treba ako nemamo na stanju, rastaviti ga i pripremiti. Kad dodju delovi sastavljamo ga i oko 17h te čeka spreman za korišćenje.

 

ČEKAJ! ! !  ako ti puklo samo staklo, a telefon radi, slika na ekranu se jasno vidi, tač funkcioniše i nema crnih fleka ili linija, možemo ti zameniti samo to staklo,  platićeš znatno manje!

 

-Sa cenom nismo uvek najpovoljniji kao što svi pričaju za sebe i takmiče se. Mi ovaj posao radimo preko pet godina i koristimo iskustvo koje smo tokom tog vremena naučili, cenimo svoj rad i garantujemo ti kvalitetnu uslugu.

 

Evo ti jedan podatak: vremenom smo naučili i usavršili reparaciju na edge(zakrivljenim) ekranima što nas izdvaja u retke servise u državi koji to rade jer je to jedan od najzahtevnijih i najpreciznijih zahvata u ovom poslu.

 

Imamo dosta originalnih repariranih ekrana koji su dosta povoljniji od novih originala a istog su kvaliteta, javi nam se i proveri da li imamo i za tvoj model!

 

-Takodje, nećemo ugraditi najjeftiniji zamenski ekran koji će ti verovatno praviti problem jer nam se ne isplati da radimo dva puta isti telefon i da ti gubiš vreme dva puta donoseći tvoj telefon na servis.

 

-Ne moraš čekati par dana ili nedelja na popravku, ceo proces ti rešavamo u toku dana ili najkasnije sutra, ako se nešto iskomplikuje ili ne ide po planu.

 

-Ako ti je potreban, dajemo ti zamenski telefon dok je tvoj na popravci, što znači da ti posao i sve druge obaveze neće trpiti zbog servisa.

 

-U roku od godinu dana, ako ti se desi problem sa ekranom a da nije fizičko oštećenje mi ćemo to rešiti.

 

-Svakom uredjaju se posvetimo kao da je naš lični a rezultat rada možeš videti kroz ocene i recenzije ljudi koji su radili servis kod nas.

 

-Ne brini, tvoji podaci se nalaze na matičnoj ploči što znači da se neće obrisati posle zamene ekrana.

 

-Kad ti popravimo uredjaj, kod nas ga možeš odmah obući u novu maskicu i postaviti zaštitu na ekran, da se ne bi ponovilo, jest' da mi volimo lovu al' dovoljno je jednom, da ne ureknemo.

 

-Ukratko smo ti ispričali proceduru a ako te zanima još informacija, javi nam se slobodno. Vidimo se! : )

 

ID Oglasa: #84663425
Informacije

Servis telefona BEZAR
Cara Dušana 75
Novi Sad
Tel. 0656363133
Mail: servis@bezar. rs
PIB: 113092550

 

  • REPARACIJE STAKLA
  • ZAMENA EKRANA
  • ZAŠTITE ZA EKRAN
  • DODATNA OPREMA ZA MOBILNE TELEFONE


Na našem sajtu bezar. rs možete pogledati ko smo mi,  čime se bavimo i kako to radimo.


Radno vreme:

Ponedeljak - Petak   08-18h
Subotom i nedeljom odmaramo

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.