slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Selfie flash + OTG micro usb + led lamp

650 dinFiksno

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
663
13
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi
           Nema na stanju! Super cena, najeftinije u Srbiji! Android paket!
  1. Portabl flash, blic, lampa, 3.5mm jack mount / osvetljenje, perfektna stvar za okidanje selfija po rodjendanima, zurkama, kaficima nocu ili prostorijama gde generalno postoji izuzetno slabo osvetljenje. Skajpovanje i video pozivi nocu, u mracnoj sobi su stvar proslosti. Kompatibilan sa svim markama telefona, Sony, Xiaomi, Samsung, Apple, HTC, da ne nabrajam.   Posto nijedan skoro Android/iPhone/Windows Phone smartphone mobilni telefon nema prednji blic, skoro je nemoguce napraviti dobre slike prednjom kamerom, a ovaj problem resavate u potpunosti pomocu ovog jednostavnog uredjaja.   Dobijate i besplatan USB kabl za punjenje uz selfie blic (vrednost kabla - 200din! )
  2. USB LED LAMPA - osvetlite vas radni prostor, radi i sa power bankovima, bilo koji USB port koji imate (TV, set top box, ruter) podrzava ovu lampicu, odlicno kao nocno svetlo, a moze i preko otg adaptera koji dobijate da ga na mobilnom telefonu koristite
  3. USB OTG Android adapter - pomocu ovog adaptera mozete povezati USB fles drajvove sa vasim telefonom, tastaturu, misa, stampac, skener, apsolutno sve kao i na desktopu, izuzetno malih dimenzija je i kompatibilan je sa svim android uredjajima.


Sve saljem preporucenom postom posle uplate na racun moj u Intesi (100din je onda postarina), ali i postexpressom pouzecem (oko 230din je postarina) ako vam tako vise odgovara. Naravno moguce je i licno u Jagodini, a na vise kupljenih predmeta iz moje ponude dajem i dodatne popuste!                  
Dosta audio/video adaptera konvertora, uredjaja za povezivanje hard diskova, apple laptopova, caddy fioke, i gomila drugih predmeta su u mojoj ponudi.                  
0642003823  - Goran
ID Oglasa: #38526895
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.