slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

4 x Maticne Ploce Samsung Note 4 N910F

2.000 dinFiksno

Velika Plana
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
2.672
11
pre 10 dana
Radovanovic
Član od 28.05.2012.
Svi oglasi
NA PRODAJU ! ! ! ! !

Prodajem 4 X komada maticne ploce za Telefon Samsung Galaxy Note 4 oznake N910F , svih 4 Komada po Ceni jedne ploce . Ploce su NEISPITANE nisam ih nigde nosio nigde jer nisam imao ni vremena a iskreno ni sigurnog ili Postenog servisera koji bi rekao istinu! dajem ih svi ovih 4 po Ceni jedne i Vodim ih kao NEISPRAVNO bez obzira dali je mozda neka ispravna ili nije , tako da Nema reklamacije ili Negativnih  posle ! Ko se Bavi Time Imace za za taj novac . CENA JE FIXNAAAAA , neće ići ispod toga jer je stvarno smesno!  
Juce ispitane od strane servisa , svih 4 NE RADE NEISPRAVNE , znaci Samo za delove tako da ih tako i prodajem ! ! SAMO ZA DELOVE ! ! ! Ostale su Samo jos 4 KOMADA za prodaju ! ! ! ! ! ! !
ID Oglasa: #64655425
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.